[Pavel, 14:23, Re:]:Ha, soupla jsem pak ten muj prispevek primo pod planovacku. Tak tam soupnu i tu tvou odpoved. Neboj, budem drzet palce. A kdyz nedas, das priste. Kdo se bude nekdy ptat reditele zemekoule, kterou zkousku na vysce nedal na poprve;)
K tomu metalu:Pro Pavla: Dokument se jmenuje 7 epoch rockuPro ostatni: I toto napriklad nekdo povazuje za prvni metalovou skladbu :) - Beatles - Helter skelter - http://www.youtube.com/watch?v=aMfkVGCU_BA
udelame takovy mensi plebiscit-tedka hlavne to datum;-)vikendy:18-19.9. Pavel,Ali,Marianna25-26.9. Pavel,Ali2-3.10. Ali9-10.10. Pavel,AliLokalita:Cechy a nebo MoravaCechy: Ali,PavelMorava: Ali,Pavel
[Pavel, 19:45, tralala]:Eeeee... coze? Kamze to jedu? ;)Jsem pro, pokud to bude mit v pozadi nejakou zastiraci kulturu nebo tak neco;) (viz minuly rok)
So,mensi scot!Zatim se mi prihlasili tito lide:Ja,Marianna,Petr,Ali,Stepan,Tvaroh,Zuzka pojede urcite tez ;-) Tedka to datum a poloha;-) hazejte navrhyzatim to vypada na velky Woodstock Iriadoru 2010! takze vsichni sup sup!;-)
[Peta, 19:11, ...]:spis mas volsove ruce;-) ale slo by to;-)
Peta
- 19:11 03.09.2010
Ha, tak jsem se sem znovu dostala, nevim proc me Islandske pocitace nechteji k vam na web pustit...nejaka hrozba teroristickych utoku, tunelovani uz tak zkrachovanych bank ci co?:)Ja bych byla radeji pro 16. vecer, treba v osm nekde(misto necham na vas)?tesim se na ceske pivecko:)plati tedy?