[Pavel, 11:01, Re:]: Básníky dneska nikdo nemá rád, tedy nikdo jejich básně nečte, na tom se miliony nevydělají, možná tak prodělají. Čas Máchů a Erbenů skončil ;-)
Začínám mít při pohledu z okna Lednový syndrom, že je ještě září nebo už máme opravdu leden? Prší, šeď... mám dobrou náladu, tralala, tralala... život je beznaděj, díra v zemi do níž padá lednový déšť, rozeběhnout se hlavou proti zdi a nejlépe mramorové, pískovec se drolí... :-)
[Máma, 00:11, Re:]: Těžko říct, ale asi někteří lidé mají život snesitelnější, pokud mají výhledově za úkol zlikvidovat Dartha Vadera... a přinést galaxii svobodu a mír :-)
Když jsem byla v Hradci já, tak tam chcíp pes, ale jinak se mi to nezdálo špatné, obzvlášť tamní univerzita se mi líbila :-)Honza: mě by opravdu skutečně zajímalo, kvůli čemu mě konkrétně nenávidí. no nic, asi se budu muset spokojit s tím, že se jí budu muset vyhýbat :-)
[Máma, 23:14, Re:]: Zprovodit ze světa tě hodlá tím nejotřesnějším a nejkrutějším způsobem, detaily mi však byly utajeny. Ale nechala se slyšet, že tě prostě zničí a když jsem zažertoval, že přijdeš vařit, vyhrožovala smrtí i mně. Takže asi tak :-)Jinak sestra mi přinesla kungpao od našich milých přátel z Číny, kteří vaří rychle, spolehlivě a dobře. Potom slíbila, že udělá chleba obalovaný vajíčkem, ale to už zůstala jen u slibu a odešla večer pařit a mě zanechala bez vajíček i chlebu. Musel jsem, já chudák, v kuchyni pobývat proti své vůli a udělat si to jídlo sám, což mě moc nebavilo :-)
[Honza, 22:56, Re:]: jistě. řadím ho do této kategorie, nikoliv však na výlučnou pozici ;-)btw, co že ti sestra přinesla jídlo? stačila zmínka, že bych to přišla zařídit já? :D jakým způsobem mě vlastně míní zprovodit ze světa?
[Máma, 22:48, Re:]: Věčně přihlášená Jana nemusí jen proklikávat a brouzdat po internetu, když může i psát na oblíbeném fóru. Jistě každý předpokládá, že oblíbené fórum je bezpochyby jedinečné fórum iriadorské ;-)