Aby jsme to tu nejak uzavreli - tak jelikoz mame dost odlisne predstavy, casove moznosti atd. atd. tak asi spolecnou vikendovku skrecujeme :-)My se Zuzkou tim padem uvazujeme o treku na Slovensku nebo ferratach v Alpach a samozrejme kdokoliv se bude chtit pridat, je vitan... Priste uz to musi vyjit (teda, nepocitame-li ze priste je trek v Kazachstanu :-)
[Náčelník Čechů, 15:10, Sport - utery]:Já jsem taky pro. Jen bych to dala do pozdnějších hodin a před tím si střihla menší průpravu pinkáním jen v kroužku. Jelikoz Mary a Tom nestihaji asi dovezt mic z chaty a dopumpickovat ho, klidne bych jeden koupila. Jinak to pinkani neni samozrejme podminkou...jestli nemate chut/cas, muzem jit rovnou na kurt.
[Petr, 14:46, Sport]:Ja jsem pro utery a klidne zasejc pro beach. Otazkou je, jak si zahrajeme, jestli si zahrajeme.Co jineho bychom mohli jeste zkusit takto kolektivniho? (nohejbal je asi na stejne urovni, co? :) )
Btw.: Nedame zase uz dopredu domluvu nad nejakym sportem? Ty rezervace na tesno jsozu dost k prdu.... Jste nekdo pro neco? Ja osobne relativne pro cokoliv :-)
[Náčelník Čechů, 10:58, Vikend]:Ja jsem teda zase asi spis pro hory, coz teda plyne z toho, jak uz psala zuzka, ze krom tater ted s humanitou jsme nikde poradne nebyl a fakt mam o svoji fzicku znacny strach :-)
Mno, ja tedy osobne jsem nejak vice naklonen tomu pochodove poznavacimu :) (coz se samozrejme dalo cekat, kdyz jsem to i navrhoval, zejo )Toz ale vcera se nic bohuzel neporesilo, chtelo by to rozcisnout. Je streda...
Konecne nekdo, kdo se pripojil do diskuse.toz, co vy ostatni? sup, povidejte. Co chcete? Preci jenom uz je to za rohem, at tedy zacneme hledat trasu, kudy a kam se pujde.