[Náčelník Čechů, 09:11, Delka]:zni to hezky,ale dva cely dny zabit nemuzu :)jak avizovala Zuzka,idealni by bylo sob/ned.Edit:aha,ona chtela uz taky v patek,tak na me neberte ohled..ja budu radsi drtit:D pac v pondeli bych zas udelal hovnajs..kdybych byl unavenej :)
Co se tyce umisteni nejakeho pochodu, dal bych to i s kulturnim programem.Navrhuji Plzensky kraj, jih od Plzne, kousek od Dobran. Celkovy plan neni zatim jasny vubec, je to pouze nastrel. Patek vecer - vlakem nekam, odtud krasny presun az k zamku Nebilovy, prenocovani. Rano prohlidka (at taky mame nejakou tu kulturu) a pak celodenni pochod kamsi. Jsou tam i jine zamecky a hrady, ktere se daji navstivit. Ale to uz by bylo dale na diskusi.Prespani - Marianka navrhovala moznost stanovani pripadne u nich na zahrade na chate. A druhy den bychom se vydali na pochod trebas do Plzne na vlak.
Zdravíčko! Na beach se nedostavím, jsem totiž do 18h v práci a pokud se jde potom někam sednout, tak se možná zastavím, ale ještě to nevím jistě, anžto už mám něco domluveného (ne moc jistě), takže uvidím zítra. Sportu zdar! :-)...Víkend, nevím :-)
doufám, že na zítřek je vás dostatek, páč já to asi nedávám. a můj kotník moc taky ne. leda se pak připojit do hospody :-)ale na víkend bych chtěla někam jet, ovšem stejně jako Pavel jen po tuzemsku. na kole, pěšky, je to jedno...
Tak nakonec mame beach na pankraci (beach pankrac) - je to myslim prave horackova.Je to od peti, tak doufam ze se sleze alespon nekdo :-)Edit: Pozitivni je, ze bude vc casu na hospodu :-D