[Náčelník Čechů, 08:07, Vikend]:Abych se vyjadrila k Tomovu navrhu. Ja sama jsem mela trosku jinsi predstavy o vikendu. Na prvnim miste (zcela necekane:)) Alpy, pak nejaka Fatra a kdyz ne tedy zahranici, tak pak bych volila Krkonose nebo Sumavu. Preci jen jsme to chteli pojmout jako trenink.Jinak nechci nijak kritizovat Tomuv plan, je fakt hezky. Jen jsem mela jine predstavy.Takze to berte jako takovy dalsi prispevek do diskuze. Vecer si to muzem probrat.
[Náčelník Čechů, 09:11, Delka]:zni to hezky,ale dva cely dny zabit nemuzu :)jak avizovala Zuzka,idealni by bylo sob/ned.Edit:aha,ona chtela uz taky v patek,tak na me neberte ohled..ja budu radsi drtit:D pac v pondeli bych zas udelal hovnajs..kdybych byl unavenej :)
Co se tyce umisteni nejakeho pochodu, dal bych to i s kulturnim programem.Navrhuji Plzensky kraj, jih od Plzne, kousek od Dobran. Celkovy plan neni zatim jasny vubec, je to pouze nastrel. Patek vecer - vlakem nekam, odtud krasny presun az k zamku Nebilovy, prenocovani. Rano prohlidka (at taky mame nejakou tu kulturu) a pak celodenni pochod kamsi. Jsou tam i jine zamecky a hrady, ktere se daji navstivit. Ale to uz by bylo dale na diskusi.Prespani - Marianka navrhovala moznost stanovani pripadne u nich na zahrade na chate. A druhy den bychom se vydali na pochod trebas do Plzne na vlak.
Zdravíčko! Na beach se nedostavím, jsem totiž do 18h v práci a pokud se jde potom někam sednout, tak se možná zastavím, ale ještě to nevím jistě, anžto už mám něco domluveného (ne moc jistě), takže uvidím zítra. Sportu zdar! :-)...Víkend, nevím :-)
doufám, že na zítřek je vás dostatek, páč já to asi nedávám. a můj kotník moc taky ne. leda se pak připojit do hospody :-)ale na víkend bych chtěla někam jet, ovšem stejně jako Pavel jen po tuzemsku. na kole, pěšky, je to jedno...
Tak nakonec mame beach na pankraci (beach pankrac) - je to myslim prave horackova.Je to od peti, tak doufam ze se sleze alespon nekdo :-)Edit: Pozitivni je, ze bude vc casu na hospodu :-D