Ja bych se pridala taky s pranim, zda by to neslo promitnout i v uzsim kruhu. Myslim, ze si to tak vic uzijem. Kdybyste to chteli mit hodne rodinne (Pavle:)), muzem se slezt treba i u nas.
[Petr, 13:05, Re:]:Prave..nesnasim,nez se x lidi dohodne na monstrozni hospe..jak by rekl nigga z USA- shit da fuck;-)kor si to chci prohlidnout v trenkach :)
[Náčelník Čechů, 12:22, Pivo jiz nepiji]:No,ja mel naposled pivo v tom kempisti a to jsem jich moc nedal,pac uz mi to moc nejede a ani netece:) Hm,ja bych dal rodinne promitani pro Iriador..na cizi lidi nejsem zvedavej,takze si to rozloz na dve akce :D
[Zuzka, 11:17, Hospudka]:Vzhledem k tomu, ze jsme na vikend byli mimo, tak fotecky rozhodne jeste probrany nejsou :( Zaroven by to asi chtelo domluvit nejakou vetsi hospudku, pac lidi, co by radi videli fotky je docela hodne :) Ale to je jeste stale v jednani.
[Pavel, 11:31, Re:]:Ja nevim, jestli se mam vice smat, ci brecet. Tva prohlaseni o tom, co nedelas a delas se zdaji byti postupem casu trosku moc komicke :D
[Zuzka, 11:16, Re:]:Ja musim promazat rezet.:) a vyresit problem s predni pneumatikou,dofoknu to a je to tvrde a do 5 hodin je to mekke:) bude tam "mininka" skvirka:)Budu muset vymenit dusi,chjo;-) vypada to na operacni zakrokJe mi to lito,ale bez helmy se mi jezdit nechce.:) Njn,tak mne helmy neslusi,pac mam hlavu jak meloun:DTobe zas nesla k bunde:)
Jinak jelikoz dluzim Pavlovi nejake to pivecko za moje prezivsi kvitecka v byte, zeptam se, jak jsou na tom Mary a Tom se tridenim fotek na slibenou promitacku? Jsem na ni natesena.
[Pavel, 10:54, tralala]:Mne bys nalakal hned. Chtela jsem Ti psat, at se mnou vyrazis dneska na kolo (Petulu bych asi nevytahla a navic ma pracovni povinnosti). Ale pak mi doslo, ze dneska budes teprve dofukovat. No, helmy bude skoda. Myslim, ze mi slusela vic nez Tobe:o)
Jinak o vikendu muzem dat nekdy pulnocni jizdu kralu na kole:DAsi na to nikoho nenalakam,ale je to fajn,zadny lidi,auta a chladek :)btw:Zuzko,bohuzel ti zabavim uz moji helmu;-) 2 lety pronajem konci;-)