[Náčelník Čechů, 22:21, Odjezd]:To to leti tak brzy? Hm, balit, jdu balit.. Doufam, ze nas stolice (nebo stalice?) uvita v plne parade.. Zitra je tam den vojenno-morskovo flota (flotily), takze bude dozajista nac se divat. Fotit budeme a pak jiste i nejake to promitani bude..Zatial! (sekeru)
užijte si to a snad se aspoň z doslechu dozvím, jestli žijete a jak se daří ;o)btw, fotky z Roviště budu asi nahrávat hodně postupně, protože mi to za každou fotkou hlásí chybu a vůbec... nevim, kde je problém
U me nastoupi balici a shaneci horecka asi uz dnes odpoledne, pze my do civilizace nejedem, toz abych si nenechala doma treba lano (to se k lezeni prece jen docela hodi). Moc si to tam uzivejte a uz ted me stve, jak vam budu zavidet, az (doufam) udelate nejakou promitacku fotecek. tak papa!
[Petr, 15:37, Re:]:Hehe. Ano, pak se neco takoveho da prohlasit. Ale ja bych to neresil. Kdyz jedeme do civilizace, tak se zasejc toho tolik balit nemusi.Odletame ve 12:30 z Ruzyne
[Petr, 15:06, Re:]:Já taky budu balit zítra ráno.. Protože každý ze zásady musí vědět, že se balí na poslední chvíli.. Z jediného a prostého důvodu.. Když budeš balit týden předem a něco zapomeneš, tak to je věc blbosti.. Kdežto když balíš na poslední chvíli a něco zapomeneš, tak zkrátka řekneš, že tě tlačil čas ;o)))
pozdrav z dalekého Severu. V nohách mám už svůj první kopec a tam úplně nahoře jsem si říkala, jak by se tu pěkně iriadorsky putovalo:-)Jak se máte vy? Kujete pikle na nějaké rychlé hory před odjezdem na východ?