[Dust from Eyjafjallajokull, 15:03, Kuk :-)]:Co se tyce divadelka, rad bych zasel. Abychom to nekomplikovali, taky bych sel do utery. JEste se poptam Marianky, jestli a kdy by sla.
Vážení a milí, anžto nerad chodívám do divadel sám, rád bych uvítal, kdyby se několik lidiček přidalo a vydalo se se mnou do Neomluveného divadla na Sebevraha, jistě, představení začínají zpravidla v 19.30 (ve skutečnosti v osm) Více na http://www.prostor-underground.cz/Sebevraha hrajou 27.6. a 29.6. :-) K účasti je nutné udělat rezervaci na uvedené adrese... Když se nikdo nepřidá, jednoduše do divadla nepůjdu ;-)
Ja vcera prisel domu a zalezl do postele a byl jsem rad, ze jsem rad. Tak krasne utahan jsem uz dlouho nebyl.Jinac zima byla, ale konecne je tu leto!!!! :D (to jenom kdyby nekdo nevedel)
[Máma, 21:00, teplo domova]:Je pravdou,ze jsem to obleceni na cestu zpet moc nevychytal:) Sedim u kompu v dvojite mikine:)Jinak souhlas,byla to parada! ;-)Az na tu ranni opici a hodinovy boj s hyzdemi ve stanu:D
jsem ráda, že jsem doma. na cestu do Prahy jsem sice byla oblečená jako při výstupu na Rakytov, ale ty kraťasy... trochu jsem vymrzla :o)nevim jak vy, ale já jsem si sjezd užila :-)jen jsem zvědavá na tu zdravotní bilanci...
Bre pondeli vsem... sice destivo, ale rekl bych, ze nam to predznamenava vodu, ne? Tudiz se muzeme vsichni tesit o to vice na slunicko.Rozeslal jsem vam mail, ale pripadne upozornuji na novou sekci v Planovani -> Luznice 2010. Je tam kopie mailu a diskuse. Toz diskutujte o vode tam, prosim.
[Náčelník Čechů, 10:55, Strilet do lidi]:Opak je pravdou,jen dobra vlada umi prikrocit k spravnym dunocovacim prostredkum..Strelba je na miste!;-) Konecne poradny rezim:)
[Ena, 12:47, Re:]:Vidis to, to je napad... A ja si rikal, jaky udelame nahradni program. Myslim, ze jako tecku bychom k tomu mohli dat lidojedy na Borneu. :D
[Náčelník Čechů, 13:45, Re:]:http://www.vesti.ru/doc.html?id=368109(hranice s Uzbekama otevřena jednostranně jen pro úprk běženců.. zatím jenom 800 raněných..)Hmm, to je prd adrenalin.. Já býti Vámi, tak si vyberu nějakou lepší lokalitu.. Třeba Gazu a nebo Tamilští tygři na Šrí-Lance, jsem slyšela, mají rádi obzvláště turisty...
[Zuzka, 13:07, Re:]:Barel kazdy svuj, ano. To jsem se ptal. K tomu mi povidal zajimavou vec - nedoporucoval to jet s bagazi, ze pry se lod pronese, kdyz ji budeme tahat pres stromy. Tak sem mu to odkyval, ale ze ty barely stejne chceme. Preci jenom nechavat bagaz v Suchdole a pak tam dojizdet, se mi moc nechce.Cena: lod s padly + doprava - 283,-Kc/osobaK tomu je nutno pripocitat jeste vestu a barel. Odkazuji primo na cenik dane pujcovny:Pujcovna kanak