[Náčelník Čechů, 13:03, Voda]:Skvele, moc dekujem za zarizovani. Doufam, ze pres tyden jeste sprchne a udrzi se to;) A na kolik to prosim jednoho cloveka vyjde? Jinak se ujistuju, ze kazdy budem mit svuj vlastni barel,ze? Diky.
Takze hlasim, ze voda zamluvena. Chlapec si zapsal 6 lodi, vsechnu vybavu k tomu a ve ctvrtek mu budu volat kvuliva stavu vody a domluvime se az tehdy.Nic jsem zatim neplatil a platit se bude az na miste.
[Náčelník Čechů, 08:07, Krasne rano]:Krasne rano... na me cestou do prace zacalo svitit svetylko prazdna nadrz a ja stal v zacpe. Moc pekny :-) Uz jsme se videl jak to krasny rano stravim cestou na benzinku... :-)
[Dust from Eyjafjallajokull, 00:07, Re:]:http://www.lidovky.cz/at-ti-cimrman-prepusti-misto-u-okna-pise-sverak-smoljakovi-pas-/lide.asp?c=A100607_172544_lide_ani
[Náčelník Čechů, 21:02, Cimrmani]: Opravdu bolestná ztráta, je mi hodně líto, že už ho nespatříme na jevišti, kde se mimo jiné představuje jako "Kulhánek číslo 21" a na konci jedné hry se s námi v roli smrtky loučí slovy "Na shledanou." (Posel z Liptákova, hra Vizionář)Musel jsem si na večer pustit Afriku, přestože je jeho odchod smutný, hra ve mně vzbudila smích a to je, myslím, nejlepší způsob, jak uctít jeho památku - vždy s úsměvem :-)Snad jen závěrem malá citace, "Když tvůj milý opustí tě, neplač, máš tu po něm dítě," (Němý Bobeš) :-)
Krasny to vikend probehl nam... teambuilding se zdaril. Zahrali jsme si, zablbli jsme si a lide nebyli ani tak moc otraveni :) Ceny a diplomy rozdany, vsichni zpet ve svych pribytcich, jenom chudak Marianka se trese pred zitrejsimi prjimackami. Proto, drzme ji vsichni palce!!!
[Náčelník Čechů, 22:05, Vecer a dest]:Hnusny pocasi, fakt ze jo... jen to venku slysim a stve me to ;-)Edit: Takovejch planu to zhati... a pritom trocha vody.
[Náčelník Čechů, 22:05, Vecer a dest]:já to vidim na prosinec. takže se těšte, za tři neděle jsou vánoce ;-)voda: já jako jedu, ale ráda bych předem věděla, kdo na mě zbyde do lodi :o)