[Dust from Eyjafjallajokull, 14:43, Re:]:neser! pojedes taktez;-) dam Ti cestnou pozici a budes muj prvni dustojnik :))EDIT: a budu vstricny k Tvym potrebam:D
zatim se mnou počítejte, ale uvidim, jak si budu věřit s kotníkem. potřebovala bych nějakou záruku, že se nevyklopim, nelíbí se mi představa, že balancuju v proudu na šutrech a sanžim se zachránit loď, pádla a věci ;-)řeka? pokud by to bylo jenom na jeden den, tak je blbý jezdit někam daleko. napadá mě jenom ta sázava... nevim, co všechno v blízkosti Prahy je sjízdný. Ale třeba Ohře je docela oblíbená
[Ena, 20:45, Re:]: Což o to, povodně bych se nebála, zvlášť když chcem jet do hor. Horsi je ta strelba v ulicich :-( Jak jsem se snazila louskat ruske zpravy, kde o tom preci jen pisou vic, tak na jihu zeme to nevypada porad moc dobre. Coz pro nas je castecne dobra zprava, ze:) Jedem na sever...Vodu, rozhodne nezamitam,ale definitivni ano bych dodala pozdeji. Chcete jet na cely vikend nebo jen na den?Edit: Nejaky tip na reku?
[:)), 13:53, Tralala]:Tož přátelé, dávám další info po shlédnutí kirgizských televizních novin... Je tam velká voda... Největší povodeň za posledních minimálne 115 let.. Jináč ohledně té vody... Co třebas víkend 18.-19.6. ?.. Pro či proti?