Vstávat a cvičit, ospalové! Opět nám svítí jarní sluníčko, tak vstávejte z postelí, ať jste veselí! A v zrcadle se na sebe usmějte a řekněte si, \"Má to cenu!\" (\"?\") :-)
[Zuzka, 12:05, Joo]:Kurzík mi začíná ve středu.. Já jsem již v kraji Plzeňském.. Takže buďto na úterním sportu (bude-li nějaký a já budu schopná) a nebo nevím :o).. Rozhodně bych nepohrdla..
Tak den je opravdu krasny a Tome dnes z nas budes mit radost. Petr opravdu rano brzy vstal a jel si zacvicit - zalezt na Roviste. Maji krasne, tak zavidim.Kdypak bychom si mohli predat tu knizecku s prvni pomoci? Nejaky napad?
Mary, uz jsi na tom kurzu byla? Nasli jsme doma knizku od Cerveneho krize - Zakladni norma zdravotnickych znalosti. Omlouvam se, ze pisu az ted. Je to jeste aktualni?
[Zuzka, 08:30, Re:]:Dekuji ti, Zuzi, za upozorneni. Tobe jiz bezpecnostni stranku nesveruji ani omylem.:) Tady nejde o to, jestli tu mame ci nemame citliva data, jde o to, ze kdyz se tam nekdo dostane, muze udelat naprosto cokoliv
ziiiv,hm jsem usnul na zidli u televize s ovladacem v ruce,mati si musela myslet,ze jsem mrtvej :)Jinak jsem zjisitl nemilou vec,mam v meindlech asi diru,musim napustit vodu do vany a badat:)