tak u mě nakonec všechno v pohodě, šla bych taky, stejně je v tuhle chvíli nejistý, jestli budete sudý nebo lichý :-) akorát mě trochu děsí ta hodinová cesta...
[Pavel, 15:12, Re:]: Nechápu, jak někdo bez smyslu pro romantiku, mohl probudit vášeň u ženy. Na lodičku půjdeš ať chceš nebo nechceš, jestli se ti to líbí nebo nelíbí, prostě půjdeš na lodičku!!! :-)
[Pavel, 14:31, Re:]:Pavle, byt optimisticky z toho, ze jini se citi mizerne ukazuje, ze se sam citis velmi spatne a nedokazes si dodat tu optimistickou notu pro celodenni fungovani. :)
[Zuzka, 14:02, Sluníčko a jaro]:tjn,uz aby byl ozon a mraz :)) nesnasim optimisty a toto \"krasne pocasi\" :D Miluju,kdyz si lide stezuji na pocasi a maji deprese,pac mi to dodava sil a je mi lepe :D
Hmm, Hostivar, to zni velice lakave :((Ale jo, ja do toho jdu. Nicmene Marianka konci v pul sedme na Karlaku, tudiz by bylo nutno prizpusobit cas zacatku trebas na osmou hodinu (mozno-li)
[Tomas, 08:56, Petr a slunicko]: Vstal jsem, ale necvičil, ale uznávám, že je venku nádherně\' Jdu na balkon připravit kaktusy na vznosný růst, to znamená oprášit, okopat, vyjmout, zasypat, zalít a pohnojit :-)
[Petr, 10:43, wally]:Jak jsem tam viděla ulici Hornoměcholupskou, tak mně to přišlo moc daleko. Nakonec ale z Kačerova je to 25 minut. Tak je na Tomovi a Marianě, zda by tam chtěli.odkaz podruhe
Tak mi rekli, ze maji na utery plno. Ne ze bych tomu cloveku uplne verila, dvakrat se me zeptal, coze to vlastne chci... Nicmene o jinem rozumnem wallyballu nevim. A jina alternativa me nenapada:-(