[Pavel, 16:23, Re:]:Lehkovazni nevim (Synek mi takovy nepripadal), ale ja to beru jako inspiraci do budoucnosti :o). Zadne prani plenek a nahrivani papani. Hezky koupit malemu spacacek a sup s nim, at se otuzuje:)Jinak uz jsem jednou na hedvabne stezce cetla podobny clanek - rodice s prckama v pralese, z toho jedno bylo mimino.Ad Honza: jo, o Pavlika bych se taky nechtela starat (nej
[Pavel, 16:23, Re:]: Protože jsem musel myslet za dva a to je na jednoho veliké břímě, točila se mi z toho hlava a tak jsem to dorovnával natáčením svých monumentálních kadeří :-)
[Honza, 16:21, Re:]:ty taky nejsi zadna vyhra v loterii,kdyz si zacnes tocit s tim svym monumentalnim "hovnem" na hlave:Dbtw: a to byli s tim miminem i v horach a pralese?:) to snese takovy zmeny ?:) asi jsou taky trosku lehkovazny:)
[Zuzka, 16:14, ne ze bych tam nutne chtela jit, jen pro ilustraci, jak jsou nekteri lide aktivni]: To musejí mít rodiče nervy ze železa, když berou na cesty i miminko, mně stačil na cestě Pavel a byl jsem z toho celkem vyflusaný i navzdory jeho schopnostem myslet a mluvit, ale s miminkem bych byl na práškách :-)
29. březen po - Malajsie a Filipíny s miminkem! (Lukáš Synek 18:30)Z většiny batůžkářů se jednou stanou rodiče. To ale neznamená konec všem cestám. Jaké jsou radosti a strasti cestování s šestiměsíčním miminkem? Jak se přebaluje miminko v pralese? Obejde se miminko šest týdnů bez kočárku? Kromě toho, jak malý Kryštůfek kakal, papal, spinkal, blinkal, se podíváme například do národních parků Bornea, na čtyřtisícovku Mt. Kinabalu, na ohrožené nártouny v Chocolate Hills, na pestrý filipínský festival, na rušné noční trhy nebo do sultanátu Brunej. A možná přijde i miminko…
Hm,mily Tomasi,mel by sis prejmenovat na Dana Nekonecneho;-) Tvuj optimismus nezna hranic;-)Btw:temto sviti taky sluni,urcite na pocatku byli tez optimsite,nez narazili na nemecke kulomety M40 a kluci si s nima trosku pohrali;-)slunicko:)
[Tomas, 08:25, Krasne ranko]:vidis to,tomu chudakovi asi slunicko dosvitilo:))Vem si z neho priklad Tome a ukonci svoji optimistickou pout..skokem pod vlak :)
Pri dnesni uzasne ranni prochazce, kdy slunicko melo jiz takovou silu, ze jsem sel bez bundy a mikiny, jsem obdivoval lidi, ze konecne delaji neco pro sve zdravi a chodi pesky. Zel bohu ihned pote, co jsem dorazil na Hurku, zjistil jsem, ze nekdo skocil pod vlak a tudiz lidickove chodi pesky aspon na Butovice, aby mohli do prace.Skoda... a tak sladke vitezstvi to mohlo byt.