[Máma, 17:16, hm...]:To ti sdelim naprosto jednoduse. Pac na internetu je kazdy schovany za svoji klavesnici a muze si kecat naprosto a naprosto cokoliv. Dej jej/ji do primeho kontaktu s danou osobou na konci dratu, ktera je nemene emocionalne vytocena jako tato osubka. Vez, ze nazory se diametralne zmeni a najednou je to vsechno sranda a bla bla bla. Mnoho takovych hadek jsem jiz videl, vsechny naprosto stejne. Bohuzel :(
něco bych napsala, ale to bych se musela hádat :Dale vážně, můžete mi vysvětlit, v čem jsou hádky na internetu "méněcennější" než v reálu?edit: Petr: náhodou jsem během toho dohadování úspěšně dopsala slohovku :-)
[Tomas, 16:44, Arguing ont the internet]:Velmi trefne, doplnim obrazkem :)http://api.ning.com/files/TAQisU8LBDTC4tC2heaDQOeZS-Rrz2YNGCp-ALFZ1sJzULMurkS8G5BTohOglWuUPCEePfSXGLMBkHkrH2gmH7CuAYuO65-A/arguingontheinternet.jpg
[Máma, 15:16, Re:]: Gratuluji, Jano, prošla jsi testem dospělosti; teď již víš, kdo je to Pavel a jak s ním vést rozhovor, totiž nejlépe vůbec žádný ;-)
... is just like paralympics. Even if you win, you\'re still retarded.A Jani, podtrhnul bych to vetou - proc se vubec snazis? Nemuzes presvedcit nekoho, kdo ani nechce byt presvedcen.
[Máma, 15:16, Re:]:Tak uznavam,ze jsme nebyl taky presny..a vypichnul jsem z toho 6 let valky a trosku jsem to zaokrouhlil. 5,7 M mrtvych za valky(zari 1939-kveten 1945 ) na 6.."ty drobne ve 30.letech nepocitam";-)Ale hazet tady cifry s mrtvymi,uz mi taky neprijde ok..takze the end:)Rest in peace
[Pavel, 14:50, Re:]:přestaň se laskavě chovat tak povýšeně... nikdy jsem netvrdila, že jsem expert na druhou světovou. skutečně se vyznám jenom v atentátu.ale sám si prosimtě srovnej údaje. i kdyby nebyla pravda, že masviní transporty Židů do KT začaly v \'42, tak tady prezentuješ dvě různorodý informace. sám jsi uvedl, že \"za 6 let války\" atd. a pak do toho zatahuješ to, co už se dělo před válkou. píšeš, že s vyvražďováním začali už ve \'33. z čehož vyplývá, že, jak sám píšeš, do \'42 spálili několik set tisíc za 9 let a ten zbytek do šesti milionů \"stihli\" za poslední tři roky války. rozumíme si? :-)
[Máma, 14:40, Re:]:Hm,je videt,ze si velice zamerana na urcite obdobi ;-)A ve vysledku vis prdlajs:)Pouziti velice znameho cyklonu B je datovano na rok 1940,kdy se zaclo testovat na Romech v Buchenwaldu;-)Jinak pocatky koncetraku a zabijeni plynem saha uz do 30. let,ale nebyl prilis ucinny a lepsi bylo vyuzivat praci Zidu a pak "umreli sami":)Jestli jsem to dobre tipnul,tak tady jsou prvni tabory..kde se testoval cyklon B a jine plyny.Vetsinou na Romech a odpurcich rezimu;-)Dachau (1933), Sachsenhausen (1936), Buchenwald (1937), Flossenbürg (1938), Mauthausen (1938) Jinak tim plynem do 42 umrelo xxx tisic lidi,takze to neni male mnozstvi;-) Edit:Jana;-)) Jinak ve sve podstate mas pravdu,az od roku 1942 se zaclo poradne "topit pod kotlema" ;-)