[Pavel, 17:20, Re:]: Nesnaž se mne zaplést do nějakých divůtvorných sračiček, nesledoval jsi snímek pořádně, jinak by ses tam po chvilce hned poznal, nechci na to zbytečně upozorňovat, ale jistě sis povšimnul bujné kštice, pokud vím, podobnou jsi měl donedávna na hlavě i ty :-)
[Máma, 17:16, hm...]:To ti sdelim naprosto jednoduse. Pac na internetu je kazdy schovany za svoji klavesnici a muze si kecat naprosto a naprosto cokoliv. Dej jej/ji do primeho kontaktu s danou osobou na konci dratu, ktera je nemene emocionalne vytocena jako tato osubka. Vez, ze nazory se diametralne zmeni a najednou je to vsechno sranda a bla bla bla. Mnoho takovych hadek jsem jiz videl, vsechny naprosto stejne. Bohuzel :(
něco bych napsala, ale to bych se musela hádat :Dale vážně, můžete mi vysvětlit, v čem jsou hádky na internetu "méněcennější" než v reálu?edit: Petr: náhodou jsem během toho dohadování úspěšně dopsala slohovku :-)
[Tomas, 16:44, Arguing ont the internet]:Velmi trefne, doplnim obrazkem :)http://api.ning.com/files/TAQisU8LBDTC4tC2heaDQOeZS-Rrz2YNGCp-ALFZ1sJzULMurkS8G5BTohOglWuUPCEePfSXGLMBkHkrH2gmH7CuAYuO65-A/arguingontheinternet.jpg
[Máma, 15:16, Re:]: Gratuluji, Jano, prošla jsi testem dospělosti; teď již víš, kdo je to Pavel a jak s ním vést rozhovor, totiž nejlépe vůbec žádný ;-)
... is just like paralympics. Even if you win, you\'re still retarded.A Jani, podtrhnul bych to vetou - proc se vubec snazis? Nemuzes presvedcit nekoho, kdo ani nechce byt presvedcen.
[Máma, 15:16, Re:]:Tak uznavam,ze jsme nebyl taky presny..a vypichnul jsem z toho 6 let valky a trosku jsem to zaokrouhlil. 5,7 M mrtvych za valky(zari 1939-kveten 1945 ) na 6.."ty drobne ve 30.letech nepocitam";-)Ale hazet tady cifry s mrtvymi,uz mi taky neprijde ok..takze the end:)Rest in peace
[Pavel, 14:50, Re:]:přestaň se laskavě chovat tak povýšeně... nikdy jsem netvrdila, že jsem expert na druhou světovou. skutečně se vyznám jenom v atentátu.ale sám si prosimtě srovnej údaje. i kdyby nebyla pravda, že masviní transporty Židů do KT začaly v \'42, tak tady prezentuješ dvě různorodý informace. sám jsi uvedl, že \"za 6 let války\" atd. a pak do toho zatahuješ to, co už se dělo před válkou. píšeš, že s vyvražďováním začali už ve \'33. z čehož vyplývá, že, jak sám píšeš, do \'42 spálili několik set tisíc za 9 let a ten zbytek do šesti milionů \"stihli\" za poslední tři roky války. rozumíme si? :-)
[Máma, 14:40, Re:]:Hm,je videt,ze si velice zamerana na urcite obdobi ;-)A ve vysledku vis prdlajs:)Pouziti velice znameho cyklonu B je datovano na rok 1940,kdy se zaclo testovat na Romech v Buchenwaldu;-)Jinak pocatky koncetraku a zabijeni plynem saha uz do 30. let,ale nebyl prilis ucinny a lepsi bylo vyuzivat praci Zidu a pak "umreli sami":)Jestli jsem to dobre tipnul,tak tady jsou prvni tabory..kde se testoval cyklon B a jine plyny.Vetsinou na Romech a odpurcich rezimu;-)Dachau (1933), Sachsenhausen (1936), Buchenwald (1937), Flossenbürg (1938), Mauthausen (1938) Jinak tim plynem do 42 umrelo xxx tisic lidi,takze to neni male mnozstvi;-) Edit:Jana;-)) Jinak ve sve podstate mas pravdu,az od roku 1942 se zaclo poradne "topit pod kotlema" ;-)