Tak hlasim, ze jsem take prezil, sice ted nemuzu chodit, ale i to se pocita :). Myslim, ze nove botky po reklamaci jsem proslapl, jak se patri. Peta by prave ted mela dojizdet do Hradiste. Doufam, ze i vam vyslo pocasi, jsem zvedav na vypraveni :)
[Petr, 23:17, Re:]:ne, první noc jsme zakempili asi ve dvě, v sobotu jsme šli jenom přes den a v neděli taky... akorát že teď skoro nemůžu chodit :Dco vy?
tak už jsme taky (snad všichni) dorazili. ofiiálně jsme se shodli na tom, že jsme ušli 67 km :-) a bylo to parádní, počasí vyšlo, byl i ohníček a buřty...
[Zuzka, 21:00, Slava nazdrav vyletu]:Tak jsme dneska spali od jedenacti do peti a ted, po 4 hodinach byti vzhuru, mam pocit, ze za chvili pujdu zase spat ;-)
[Tomas, 15:42, Vikend a Velikonoce]:I tobe, i tobe. Po uspechu se zelenym pivem se tesim na dalsi posezeni, tentokrate u prirodne zbarvenyho moku a vypraveni prihod ;-)
[Ena, 16:56, Re:]: Ja uvidim, jak mi to vyjde. Jeste jsem se domlouvala s kamaradkama, do toho hapruje ta pujcovna, co zminoval Peta. Ale urcite bych dorazila kdyz uz ne na osmou/pul osmou, tak pozdeji.