[Radim, 14:50, Re:]:To neni reseni, to je sice velice chytre obejiti systemu, ale proto, aby jsi se naucil rusky jsi neudelal nic :))Nicmene tedy klobouk dolu.
Natahla jsem si svalik za krkem na zadech. Jeste, ze dnes zadny sport neni. A jak se mate vy?:) Tedy pardon. Kak děla? My uže ně gavarim pa češsky, tóľko pa rusky.
[Zuzka, 13:22, Re:]:Domnival jsem se,ze sledujes vsechny zpravy z Cernu;-)Jojo,ten konec sveta dost pobavil;-)Btw:pohodovou atmosferu vytvari moje pritomnost;-)
[Pavel, 12:40, tralala]:Můj velký den? Ja se nikde s nicim srazet nehodlam:o) Ale kdyby ses treba srazil ty a anihiloval, byla by tu na cas jiste krasna nicim nerusena pohodicka :o)
Zuzko,zcela jiste uz se tesis na svuj den D,ze?:) Zitra to vypukne..osobne jsem sam zvedav:)kukJana: radsi se pochlub,co si dostala za referatek?:) Tipnul bych to na trojec;-)
[Tomas, 17:39, Re:]:tak v zásadě souhlasím, ale jde především o téma hádky... jako když jsme se spolužákem dohadovali, jestli jsou hodiny elektrospotřebič, tak si myslim, že to byla o něco stupidnější \"hádka\" než tady s Pavlem :-)ale tak konec, to by bylo na další polemizování ;-)