[Máma, 19:22, Re:]:No, prvně jsem dnes psala úvahu.. Takže taková premiéra.. :o)) .. Pocity.. Ještě brzy hovořit, pocity budou, až to dostanu opravené.. :o)Edit: Teď koukam na kirgizské zprávy v tv... Desetiminutové záběry bez komentáře z Bishkeku.. Zaujímavé... na hranicích prý vše zatím v pořádku, ale už se nepokoje začínají dostávat i do menších usedlostí..Edit2: Pracovní název pro vůz D.Medvěděva (Mercedes-Benz S 600) -> Hroch-auto
[Ena, 18:51, Sloh]:to je dobrý téma... a jaké máš pocity? :-) teď si řikám, že bych si měla projít slohový útvary, abych věděla, co mám psát, když v zadání bude třeba povídka nebo fejeton :-)
Tak, první půl maturitní zkoušky (doufám) úspěšně za mnou.. Téma: Ota Pavel: ,,Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího nepřijde." (Úvaha o schopnosti člověka vážit si každého okamžiku přítomnosti.)
[Tomas, 14:55, Smarja]:Tak nepujdou na krok z domu! No stresuju, prece jen tohle nejsou demonstrace nekde v zapadni Evrope (i kdyz ty francouzske taky nekdy stoji za to).
[Radim, 14:31, Re:]:Takay mě to celkem děsí. Na druhou stranu si říkám, že času je ještě dost. A když by to vypadalo hodně zle, furt máme letenky do Kazachstánu, tak holt se přizpůsobíme situaci:)
[Tomas, 12:04, Juhuuu]: To bych chtěl vidět, okamžitě by vás naložili do antonu a odvezli k výslechu, být označen ze špióna není v těchto podmínkách těžké, stačí vypadat jinak a jsi v kalíšku ;-)
[Honza, 23:12, Re:]:Tady musim oponovat. To by mi ten den opravdu zkazilo.Nicmene krom takovehoto katastrofickeho scenare - nac se trapit??? Vse se stejne vyresi ku nasemu prospechu... vsechno!