Tak ja mazu k rodicum, kde mam na compu soft pro sifrovani, udelat neco do prace, pak na prednasku a pak se uz hrozne tesim na wally. Mam vytisteny spoje z Miraku, melo by to trvat cca 20 minut, tak pevne verim, ze stihneme alespon hodinu hry.
[Tomas, 07:15, Wally]:Sic se mi to nehodi,pac musim shanet literaturu a litat po vsech ustavech,ale dostavim se;-)Odpoledne se jeste zeptam,kde to vlastne je;-)
[Tomas, 07:30, Vikend]:Já se možná (neslibuji :o)) též nějakou tu minutu opozdím, ponevadž a jelikož se mi nechce odcházeti z mé milované fyziky dříve...
[Zuzka, 09:52, Novy stan]:Tak toho Colemana uz nemaj, myslim, ze jinde to bude podobny. Nicmene jsme spali tri v tom Petinem, ten je pro 2-3 a v pohode. Takze se jeste lepe porozhlednu.
Ja jsem relaxoval, vzpamatovaval se z alergie, ktera me, mrska, trapi a vubec jsem nabiral sily.Toz my dva s Mariankou prijdeme na cas, takze doufam, ze si tedy opravdu zahrajeme a nebudeme tam sedet jen tak.Petr: Copak copak? Jsi chlastal tak moc, ze jsi z toho uplne prepity a prejasany?? :D
My jsme byli skoro cely vikend v tahu a dnesek jsme relaxovali, az z toho Petulu rozbolela hlava:(K uternimu wallyballu - zapomnela jsem, ze mame od sesti prednasku s humanitou, takze my bychom (pokud to budem stihat), dorazili asi az na osmou. Jelikoz nas bylo nahlasenych dost, tak si urcite zahrajete i tak.
Jen pro zajímavost. Nevím, kdo všechno chcete kupovat nový stan (už to párkrát někde padlo), našla jsem na netu ten Peťův zde. Normálně se už nikde neprodává, takže by bylo třeba ověřit, zda ho opravdu mají a nejde jen o nějaký historický údaj.