[Honza, 12:30, Re:]:Ty první svetova skupino, to by ses musel jinac chovat, jinac tady obracat, covece! Jenom za tu chvílu, co su tady. Tu mavas jak na prvniho maja;-))
[Pavlicek, 23:33, Tralala]: S přihlédnutím k zřejmé skutečnosti a to jaký jsi dosud vedl marnotratný a prostopášný život rozmařilce, ani přirozenou smrtí zemřít nemůžeš. Jestli se tak stane na propáleném koberci pod tvým stolem, nebo na vyprahlém písku pod "tvým" stanem, nebude to přirozené, ale jistě zajímavé. V prvé možnosti máš alespoň po ruce wc a to se, myslím, vyplatí ;-) PS: V obou případech budeš v kalíšku :-)
[Tomas, 23:30, Znameni]:;o)V tom případě doporučuji si přečíst něco od více důvěryhodných zdrojů, než-li jakým jsem já, typu: Chelemendik.ru (.sk) a nebo rian.ru
Ja bych tady rekl, ze se nam tu nekdo snazi neco rict. :D Resp. ze poselstvi je jasne - nejezdit! Ale zasejc bychom mohli byt valecni zpravodajove - takove fotky z obcanske valky... to je preci nedocenitelne, ne? :)
Hmm.. Tak jsem se opět po nejakéžto době podívala na kyrgizské televizní noviny... A podle toho, co ukazují... Do léta se to za ,,živého\" boha nemá šanci zklidniti... Z úst samotné moderátorky.. Začíná tam občanská válka, přátele.. Rabování už ani nezohledňuji, ale desítky nabírající stovek zabitých jentak bezdůvodně na ulici ba i nepokoje vzrůstající v odlehlých příhraničních vesnicích...