Vasek: Vitej a zaroven zase ahoj. Jak jiz rekl Honza, jsme radi, tedy aspon ja jsem, ze se tu objevil nekdo mimo nase rady, at si nemyslime, ze si tu povidame jenom pro sebeZaroven snad vam rady a pripadne popsane zkusenosti k necemu budou.to all: Toz tedy vikend plny slunce, alergie a jinak hezkych prochazek je fuc a prace opet zacina. Tak tedy - vstavat a cvicit, chuligani. :)
[Vašek, 22:32, Re:]: Bylo nám ctí potkat tady někoho \"zvenčí\", protože skalní zasvěcení už začínají pomalu, ale zcela jistě, trpět ponorkovou nemocí :-)
Vašek
- 22:32 25.04.2010
Díky moc všem za cenné info. Tak teď víme,na co se při přípravě zaměřit a snad nám počasí vyjde ;-) Kdybych při plánování ještě na něco narazil,tak vás tu zase budu otravovat. Zatím ahoj
[Máma, 20:57, rady kamarádů...]: A chceš dodat Sopor Aeternus? Myslím, by to mohlo být nyní přesně pro tebe, skladbou \"The Sleeper\" budeš uvedena do přízračného světa snů zemřelých a po skladbě \"Résumé...\" se už ani neprobudíš ;-)
... jsou k nezaplacení.ale moje filmografie je fakt výborná: Spalovač mrtvol, Pád třetí říše, Osvětim, 1984, Pianista... no dobře, mám tam i něco optimističtějšího, jdu si pustit Amélii :-)
asociuje mi to jen spalovnu, toť vše :-)ale já jdu, ať už je to kdekoliv!uf, celý odpoledne jsem strávila češtinou, jdu si pustit nějakej uklidňující film...