[Zuzka, 11:49, Re:]:Ja jsem tam zazil typka, co se zoufale snazil nabadat lidi k tomu, aby z toho kopce nahore nelezli stranou, ale zachazkou okolo. Pripravil si drtive argumenty v podobe \"zpusobujete erozi\". No moc se mu to prekvapive nedarilo, tak tam zbesile v tom davu behal, vyhrozoval, vtipny to bylo... Ale policie teda nebyla :)
[Pavlicek, 11:40, Re:]: Jistě, až by to dohořelo, prodal bych výsledný zčernalý žmolek Národní galerii. Tam mají rádi moderní umění a toto by oslovilo velikou spoustu znalců, umělečtí kritici by byli výtvarným pojetím a stylem nadšeni a se zakonzervovaným žmolkem bych procestoval svět ;-)
[Nacelnik Cechu, 09:18, Frisbee a hospudka]: No zavolal je na nas ochranar. Prve na nas jen pokrikoval - "Chlapi, tady se nesmi lezt. Pojdte mi ukazat povoleni". No cekali jsme, ze dojde pod skaly a my mu ukazem nase prukazky CHS, ale neukazal se. Prijel az po pul hodce rovnou s policajtama, kteri si nas tedy privolali hezky dolu k autu a legitimovat a to povoleni ukazat, ze? No, branili jsme se, ze i kdyz jde o prirodni rezervaci, tak na lezeni je v ni vyjimka. Chudaci policajti z toho taky nebyli moudri, takze nam zakazali uz jen lezt ten den (stejne uz bylo sero:o)) a ze si priste mame vzit nejake lejstro, kde je potvrzena ta vyjimka. Mezitim jsme stihli obvolat vsechny zname, aby nam potvrdili, jestli jsme nebo nejsme v pravu, takze jsme si byli celkem jisti, ze nic neporusujeme. Ufff.
[Zuzka, 09:11, Krasny den vsem ]:Nebuj, Zuzi, ona nam zadna hospudka nevysla. Rozpadlo se to relativne brzy - resp. ihned, co jsem vam volal - a slo se akorat domu. Vyssi moc nas nemela rada, ale priste to jiz vyjde.Nicmene se omlouvam, ze jsem vas hnal tramvaji az tak moc. Co vubec bylo s policajtama???
Timto bych chtela podekovat za vcerejsi vyhlidkovou jizdu nocni Prahou, kterou nam doprali fresbeeiste:o) Ale ne, skoda, ze jsme Vas uz nechytili. Prisli jste o jedinecnou prilezitost popovidat si s podvratnymi zivly, ktere dokaze zpacifikovat pouze Policie CR:o)Myslim, ze rodina Kasaku mela vcera velmi vyzivny den. Nj, jeden bratr lepsi nez druhy...
[Zuzka, 15:44, Re:]: Ja jsem si to spletl. Sapr lote, ta pamet je vrtkava. Dekuji za upozorneni a uz se to nestane. :)Jakej sprt?? Ty jsi sprt! Ja to nehorazne flakam.
...clovek nema chvili net a co se tady vsechno nesemele. Jinak mi dneska vymlatili zuby z huby, tak jsem jak pacient po mozkovy mrtvici flusajici kolem sebe krev. Roztomily. Ad frisbee - a pujdet pak nekam posedet, ze bych se na vas prisel podivat? :-)
Mno,dobra vec se podarila,projednavani me osoby se obratilo proti panu doktorovi.Od dnesniho dne,muzou vsichni studenti chodit na zachod:D a pan doktor se tam svijel jak had,mam detinskou radost;-)Ale potil jsem se jak v saune,aspon,ze uz je konec;-)