Diskuse Diskuse

Honza  - 20:47 04.05.2010

[Náčelník Čechů, 19:35, Koncert]: Zauvažoval bych nad Blackmore\'s Night a splnit si sen z dětství :-)
Tomáš  - 19:35 04.05.2010

Koukal jsem tedka na koncerty nam trosku blizkych/ci jiz vzdalenych skupin.Hammerfall, Sonata Arctica - 21. kvetna, Lochotinsky metal festival, PlzenBlackmore\'s Night - zari, PrahaPak samozrejme Master\'s of Rock, tam je to tedka nabite, ale ja jsem mimo, tudiz jenom doporucuju.Jinac se pripadne mrknete jeste nekdo na jine, kvalitni skupinky, at to probereme a zorganizujeme.
Pavel  - 13:15 04.05.2010

[Zuzka, 12:12, Re:]:v pohode,chapu to..ja mam ze vcerejska otekly kloub;-)btw:dostal jsem z diplomacie 1-ku :)) z 50 lidi to udelali jen 6 a ja mam jedinej 1-ku,tralala:D jupii
Zuzka  - 12:12 04.05.2010

[Pavlicek, 12:05, tralala]:Ja se bohuzel nepripojim. Na to zapesti mi to nedela moc dobre a navic i casove to nevychazi.
Pavel  - 12:05 04.05.2010

Nechcete do konce tydne zopaknout wally?:) uz mi behani a posilka leze trosku krkem a potrebuju zmenu sportu;-) Pokud by se nasli lidi,tak bych dal hru;-)
Petr  - 11:24 04.05.2010

[Vašek, 10:24, Re:]:Premyslel jsme nad tim jeste ted a uvedomil jsme si, ze norsky drahy maji zvlastni rezim spocivajici v tom, ze prodavaji jizdenky ve trech tarifech - nejlevnejsi, stred a normal cena. Prvnim dvoum nalezi urcity omezeny pocet mist, takze kdo driv prijde, ten driv mele, resp. ma levnejsi jizdenku. Jinak najdes i studentsky slevy, napr. Rjukanexpress z Osla k Hardangervidde poskytuje 25%. Vice tady.Bohuzel je treba se smirit s faktem, ze to jsou sakra drahy zeme ;-)
Ena  - 11:08 04.05.2010

Zdravíčko, nechtěl by jste někdo čirou náhodou vyrazit na takový oddechový výlet do království zelených víl? Chystám se do krajiny Dobronického hradu (Dobronice u Bechyně).. Zkrátka znáte to.. Relax, likérka (!!), pěkná příroda, likérka, kultura, likérka.. (navíc zásoba výborného absinthu a sherry.. se vždycky hodí) :o)
Tomáš  - 10:52 04.05.2010

[Vašek, 10:24, Re:]:Joo, chlapce, to je bohuzel smutnejsi pohadka. Vezmeme-li v uvahu, co se tam tedka deje, tak mozna popojedeme radeji do Kazachstanu. :)
Vašek  - 10:24 04.05.2010

Díky moc,no moc jste mě nepotěšili, protože v tom případě je to drahý jako kráva. Jinak jsem koukal, že připravujete Kyrgyzstán. To už je trochu jiná liga. Trochu vám závidím a přeju vám, ať se vám to podaří bez problémů ;-)
Pavel  - 8:46 04.05.2010

jelikoz spada Norsko do (welfare state),tedy do "statu blohobytu":)(vysoke dane...),tak tam moc stud.slevy nemaj,z x duvodu,dostavaj penize bokem z dani-z odvodu rodicu;-) Pro cizince je to na prd,ze tam moc ISIC neuplatnis,holt student je tam bran za dospeleho a na slevy moc narok nemas ;-)Ale na urcitych vecech,Ti ISIC projit muze..ale necekej horentni slevy;-)Pro ne plati:cizinec=dojna krava,vycucat ho do statni kasy:)
Tomáš  - 8:21 04.05.2010

[Vašek, 15:56, Norsko]:Trosku jsme to vcera diskutovali a snazili se vymyslet, jestli jsme neco vubec meli. Ale dospeli jsme (tedy hlavne Petr) k nazoru, ze zadne studentske slevy po Norsku nebyly k dispozici. Nebo jsme je aspon nevyuzili.
Jana  - 16:55 03.05.2010

[Náčelník Čechů, 08:37, Re:]:přežití se ruší... ona i Péťa má zdravotní potíže, takže jsme to odpískaly. já budu ráda, když za ten měsíc už budu schopná chodit, natož abych se vydávala na takový túry. takže škoda, ale třeba to vyjde příští rok
Vašek  - 15:56 03.05.2010

Ahoj,tak jsem tu opět s další všetečnou otázkou. Narazil jsem na překážku, s kterou se mi jen těžko vypořádává a to vlaky a autobusy po Norsku. Nevíte jak je to se slevama na norský dráhy, popřípadě autobusy? Četl jsem někde, že existuje nějaká karta nebo sleva, která se musí ale zařídit dva měsíce předem. Bohužel už nevím, kde jsem to našel a na stránkách norskejch drah nic takovýho není. Anebo jak to funguje se studentskou slevou? Můžeme jí dostat i my, čeští studenti? Přišlo mi spíš,že ne, ale jistej si tím nejsem. Vím, že je to už dva roky, tak že si to už třeba nebudete pamatovat. Ale i tak dík ;-)
Pavel  - 9:48 03.05.2010

Hm,ja mel posledni zraneni vloni v kvetnu,ze by se mi to uz vyhybalo ?:))Dneska me prejede nakladak;-)
Tomáš  - 8:37 03.05.2010

[Máma, 22:18, Re:]:To me tak napada - jak udelate preziti?? Budes vubec schopna jit?
Tomáš  - 8:36 03.05.2010

[Zuzka, 22:12, Re:]: AAA, tak to se omlouvam a sypu si popel na hlavu. Au au, takova hrubajzna. Pardon. Dekuji za upozorneni.
Jana  - 22:18 02.05.2010

[Zuzka, 22:12, Re:]:jj, naštěstí bych to měla do léta v pohodě rozchodit. akorát doufám, že s tím nebudu mít problémy.ale zase si říkám, že mě teď nebude tolik věcí rozptylovat od učení na maturitu :-)
Zuzka  - 22:12 02.05.2010

[Náčelník Čechů, 20:57, Krasneho dne]:Já jsem to četla, že víkend se nám čili ke konci ..!?!? co tam dela sakra to koreni? jo tak chyli...:o)Jani, to je mi lito, jeste ze je teprv zacatek leta.
Honza  - 21:15 02.05.2010

[Náčelník Čechů, 20:57, Krasneho dne]: No, pomalu abys šel spát. Byla by škoda, kdyby jsi ráno zaspal, z toho by šéf nebyl rozradostněný a ty bez prémií už vůbec ne :-)
Tomáš  - 20:57 02.05.2010

Resp. vecera. Vikend se nam chyli ke konci a my, pracujici, se pokojne chystame do prace. Celi rozradostneni.