[Pavlicek, 21:07, Re:]: Hm, respekt ke stáří a citlivost k jeho potřebám.. Vychází mi jediné... Odpovídající hlasitost ku již předeslanému, není liž pravdou.. :o)
Rad slysim ucastniky. Radim uz taky potvrdil, my s Mariankou teze dorazime. Doufam, ze bude hezky.Jinac je sraz v 19hod (ci mirne po) u Kyvadla na Letne. Kdyby nahodou prselo, je mozno se presunout do nejakeho zarizeni blizko se nachazejicim.
[Tomas, 20:39, Frisbee]:nebude pršet?ale jinak jsem pro cokoliv... potřebuju něco dělat. btw, jak to s váma vypadá na následující dva víkendy? měli byste čas někam vyrazit? sfouknout ty jeseníky nebo tak něco?
[Tomas, 15:06, Re:]:ale,jeden deda si na me stezoval,ze jsem se byl vycurat pri hodineDneska byl na studijnim a zas tam o me neco rikal..Ja to slysel a dedu jsem poslal na miste do prdele;-))A komise vola;-)
[Tomas, 10:46, Re:]:Tomu jsem to pouze oznamila:o) Ale ne - tim, jak se posledni dobou semo tamo dostanu na sidlistovy okraj Prahy, kde me to fakt deprimuje, tak citelneji citim, ze chci bydlet aspon nekde u prirody. Treba nas Kacerov je stale fajn. I kdyz by to mohlo byt i lepsi.
Doufam, ze nam to pocasicko vydrzi. Tahne to cloveka ven. O vikendu jsem ucinila rozhodnuti, ze se stehuju na venkov anebo aspon zpet do Luhacovic. :o)Pavle, hodne stesti.