Já jsem sice chyběl skoro na všem, ale neumřel jsem, mé srdce stále tluče, žiju a dýchám, kráčím po této zemi společně s vámi, i když ne přímo ve vašich stopách, jinými stezkami, ale z původních vycházející, a proto nejsem-li přítomen na \"akci\" tělem, jsem tam přítomen duší; až jednoho krásného dne hodím svůj zadek na věčnost do chladného kalíšku, klidně ksicht na iriadorským PFku oželím, do té doby se tam chci vidět :-D
zmrznu tady. Rano, kdyz netekla tepla voda jsme si neuvedomil, ze jestli to neopravi, tak nepujde ani topeni. A povim Vam, je tu pekna klemra. Asi za chvili pujdu vyzkouset nove rukavice :-o
Presne to mi od Petuly prislo smskou - ze mam byt rada, ze jsem doma:o) Tak jsem zvedava, do ceho se po tydnu budu vracet. Ale fakt me to rozesmalo, nejdriv sprcha na zachode a pak druha ledova;) Tak snad nebude dneska uz nic do tretice vseho zleho.
[Petr, 12:54, To je dneska den]:Johooo. Koukam, ze to mate jako sidlo hruzy a nikoliv teply domov. :)Ja za sebe mohu rici, ze bych zrovna dneska uz rad utikal domu.
Po probuzeni na me zautoci zachod, kdyz povoli privodni roura z nadrzky a cely jeji obsah mi vychrstne do ksichtu. Nacez vlezu do vany abych se aspon porobral ranni sprchou a zjistim ze netece tepla voda a muzu si dat tak maximalne skotsky striky. Snad v ty praci je nejlip.