Musim rict, ze moje treti lezeni na skale bylo fakt skvele. Oproti predchozim dvema jsem totiz mela pocit, ze jsem i neco narocnejsiho vylezla a ze se konecne projevil trenink na stene.
Petr me predbehl. To je des. Clovek se chce pochlubit, jak to bylo venku skvele a smetanu si tu uz slizl nekdo jiny.Co se tyka plesu, desne se tesim. Doufam, ze s Petou stihnem nacvicit nejake tanecni kroky tedka na ten prosinec.Outdoorove filmiky jsme dohodli uz vcera, jsem jen rada, ze nas mozna pojede vic.Silvestr - Mary, to je mi lito, ze nebudes s nama, ale chapu Te.
ok, počítám teda s Petrem, Zuzkou, Tomem, Marianou a Pavlem... ještě někdo? hlaste se, ráda bych nejpozdějc ve středu zašla pro lístky, abysme měli jistotu, že se tam dostanem, když už je nás taková grupa ;-)edit: něco málo o programudalší edit: tak jsem nám udělala rezervaci, lístky stačí vyzvednout 15 minut před začátkem. a zatím je volné skoro celé kino, takže není problém kdyžtak rezervovat další místa
Já a silvestrové aktivity.. Jiný kraj, jiný mrav.. Slavíce východním způsobem.. Jest u nás silvestr brán něco jako Vánoce.. Rodinný svátek.. Tudíž se z jakýchkolivěk novoročních aktivit ne omlouvám, protože by to nebylo to pravé slovo, ale distancuji..
[Tomas, 10:35, Re:]:to, na co jdeme, je konkrétně ve čtvrtek od 17ti (jedná se o snímky Jemen, země pohádky; Elbrus, to je Kavkaz; Vodácká putování - Vavřinecký potok; Krajina za severným vetrom)