[Honza, 13:47, Re:]:Hm,tedka mi psala Martina,ze mi jednou koupi vlkodava,tak asi zustanu jeste nejaky patek nahore ;-)) pac pejska bych si dolu asi nevzal;-) Ten je pak v jinym sektoru ;-)
[Pavel, 13:43, ..]: Oni se nám o program postarají, neměj strach. Noťase neber, akorát by ti ho zabavili, křupky taktéž a ještě by to považovali za provokaci a budeš tam dýl než celou věčnost :-)
[Pavel, 13:34, Re:]: Snad ti dole povolí kouknout občas na její podobiznu. A možná ti napíše nebeskou pohlednici :-)Edit: Ale nejsem si jistý, jestli mezi nebem a peklem funguje čilá korespondence. Dopisy z KLDR k jižním sousedům a naopak asi taky moc nedochází ;-)
[Honza, 13:33, Re:]:Jupi a stahnu s sebou i Martinu a budem zit jako svedska trojka,jupii:)) i kdyz ty na ni nesahnes;-))edit: i kdyz prekecat Martinu na zivot pod zemi,bude celkem slozity,no;-)) Ji se spis libi nahore:)
Blížíce se k datumu 26.11. pokládám stejnou otázku jako zhruba před dvěma týdny.. Nechce jít čirou náhodou ještě někdo na přednášku Myšlení a kultura Tibetu: Tibet jako posvátná krajina.. ?Koná se od 18:30 v Himalájském centru Potala (Horovo nám.)
[Máma, 06:38, Dobré ráno]:Me to nejde otevrit, je to rozbity ;-))je mi hrozne;-) posledni hekticky tyden se projevil na mem zdrevi,jsem totalne odrovnanej;-)