To je presne to, ze se ta investice do sneznic az tak rychle nevrati. To bychom museli jezdit aspon na 2-3 tydny v roce, aby se to behem par let vratilo:( Coz nejezdime. Druha vec je mit vubec tolik penizku k dispozici;)edit Nerikej, Pavle, ze kdyz ti ten Silvestr s nama vyjde, ze si budes prat zrovna sneznice pod stromecek:)
[Tomas, 09:55, Re:]:jde o to,ze budou Vanoce,tak si je prej..pac to pujcovny uz me zacina srat;-)) uz to bude potreti se sneznicema a uz jsem do nich dal 5 kilo..za chvilku se vyplati koupit svoje..i kdyby clovek vyjizdel jen 2 krat do roka:) do 40 se mi zapalti..
[Zuzka, 09:21, Fatra a sneznice]:Noo, to jsi me nepotesila, holka jedna. To se zacinam docela bat, pac peso ve dvou metrech snehu se mi moc chodit nechce.
No super. Takze kolik nas vlastne jede? Jana, Petr, Tom, ja... O sneznice se dooost bojim. Rezervace dopredu vetsinou neprijimaji:(Bude to treba nejak vymyslet.
Zuzka & Petr: Obávám se, že máte oba přespříliš vysoké nároky, ale našel jsem pro vás toto :-) Proti tomu nemůžete nic namítnout, žádný lesy a perfektní výhled ;-)
a nepřesvědčí tě ani to, že jsem na Lužické hory slyšela dobré reference od dvou dalších (spolehlivých) lidí? ;-)Tomáš má pravdu, že by bylo dobrý to prochodit všude... kdybych se měla řídit zalesněním, tak bych znala jenom středohoří ;-)