Jinak zdravi vyletnici z Drazdan. Je tam pekne, zima, ale punc tece proudem. Akorat nam to dneska trosku zneprijemnila mala bouracka, kdyz do nas narazil chlapik, nerespektujici cervenou na semaforu.
[Zuzka, 21:14, Budicek na 4.00]:se ti divim,Zuzko..ze se ti vyplati jet pres pulku zeme,kvuli 15 hod zastavce u rodiny,pac stejne si ji moc neuzijes;-) To bych uz radeji pockal do dalsiho vikendu a sel driv z prace,abych vyjel v patek brzy:)
Pavel:Nebooj. to ja si zase uziju.Zuzi: to je velice nemile. Takze pojedes zitra brzy rano, ci jak to budes resit? (se pridas na to lezeni zitra, ze?)Petr: Nebuuj. ono te to brzy pusti a budes volnej.
a mate me porad v Praze. Nabalena na Moravu letim z prace na vlak a zjistuju, ze muj posledni spoj proste nestiham. Toz smula no. Pry nas dnes bude spat na Kacerove vic, Pavle?
[Pavel, 12:33, Re:]:Tak jo, ja se pujdu zastrelit a budu mit klid :DJako ja doufam, ze to tez nebude problem, mit na silvestra dovolenou. Preci jenom by to chtelo uz jet o den drive.Mimoto budu stastnej za lehatka. Aspon tomu dodame trosku stavu. :)
[Tomas, 12:01, Re:]:ja byt tebou,tak rezignuju;-)) zacnu chlastat a odbouchnu se:)Vem si priklad z Kurta Cobeina,ten urcite resil neco podobneho..tak si zacal hrat na vojaky,behal v maskacich po baraku a jednou si ustrelil hlavu brokovnici ..proste americky sen :)