Honziku, ty nam to tu prekrucujes... vstavat a cvicit, mladezi.Jinak se na vikend jiz tesim. Chce to jeste dohodnout finalni hodinu odjezdu a tramtadada
[Radim, 20:40, Vikend]:Aj, to je nam (tentokrat bez rozdvojeni osobnosti - me a Zuzce :-) lito :-( Ty dva smajliyk si s tim rozdvojenim osobnosti dost protireci, co? :-) Tak se hlavne dej dokupy.
Chtel bych se omluvit, nasledujici vikend je asi beze me. Stale se nejak nedokazu uplne vzpamatovat z te chripky, co me tak napul zmaha, takze to chci radsi poctive odlezet a odpocinout si (v praci zaroven taky masakr). Uzijte si to, mrzi me to :(
je nutno vyzvednout pět lístků - já, Petr, Zuzka, Pavel a ještě jeden můj kamarád. pokud vim, tak Radim bude na začátku promítání ještě v práci, takže tak...Mary, vyzvedneš to tedy? vzhledem k jejich komplikovanému systému rezervací jsou 4 lístky na moje jméno a ten jeden na Petrovo. zbylé dvě rezervace zruším
jenom 3 se mi nezdaji. I kdyz odpoctu Tebe Mary a Toma, tak mi zbyvaji 4 - Jana, Pavel, Petr, ja. Nevim, jestli Jana tedy uz listek nema? Co Radim, nejde taky?
hele a kolik ty listky vlastne stoji? ja jsem to na jejich strankach nemohla najit.Btw. v kolik pls zacina predstaveni, vite nekdo z hlavy, nemam cas tedka projizdet cely program? dekuju mocPS: v 16.45 vyzvednout kde? je to relativne dost brzo, leda bych to mela kousek z prace, ze bych je vyzvedla pres obed...Edit: Uff, tak ono to zacina uz v pet. Ja bych tedy listky radeji nevyzvedavala. Co vy, nepracujici, "nestudujici";)? Btw. melo by to snad stat 70,- Kc, jestli dobre chapu.