[Tomas, 13:10, Re:]::) ja si neberu trekove hole atd...:) prijde mi to zbytecne ;-)nevim jestli nafuk ci karimatku,ale asi vezmu nafukovacku,at se aspon vyspim:))
[Pavel, 13:09, Re:]:Tak to potom jo. Ale i tak...Ja se zase nechci zbytecne tahat s moc tezkym baglem. Rad si to uziju a pochodim si. Zvlaste, kdyz budu mit zavazi na nohou :D
[Tomas, 13:08, Re:]:hm,jako dost tech zimnich veci ,no :) a nejaky snaps beru ;-)) toho zradla beru hafo,pac nechci zas zrat nejaky ecka,beru same dobroty:)
... ja jsem ji neposlala. A musim ted rict, ze nastesti, pze zrovna ted jsem zjistila,ze pravdu mela ona a ne ja :o). Nicmene to nic nemeni na faktu, ze jednat se da na urovni...
Ja jsem v pohode, diky za ucast. Vytocilo me to jen po tu dobu telefonatu a kratce po te. Jen mi posleze doslo, ze ve srovnani s jinyma lidma, kteri resi stejne problemy, tak nekdo ma pristup o milion procent lepsi nez druhy, no.
Zítra v 5 odpoledne sháníme jednoho člověka, co by nám hrál mrtvolu ve starém Tescu v garáži, nemáte někdo čas, kdo neodjíždíte a chuť nám pomoct? Případně nevíte o někom?