[Máma, 20:57, ale prd...]:Tak to bylo zhodnoceni situace:) a to rikam i ve meste..To jen clovek,jako napr Tomas muze byt stastny,ze lije:D i kdyz ten je spise pres to sluni:D
jestli seš vnitřně nasrán nebo štastnej je irelevantní, důležitý je, co vypustíš ven. a musíš uznat, že \"dopr... už zase leje\" moc pozitivně nezní ;-)
[Petr, 20:55, Re:]:Byl mokrej uz rano z tech srazenin ve stanu..kor moc k tomu neprispel Tomuv mokrej stan pripevnenej dole u spacaku:/Edit:treba pri prani toho potahu na krosnu jsem zjistil,ze to mam jak cednik ten kryt:( asi jak to clovek poklada,tak to moc nevydrzi..
[Máma, 20:35, nápodobně]:Ja byl tentokrat pozitivni;-)) u me je to tezke poznat,pac jsem permanentne nasran..nekdy se i smeju ;-)) ale vse je jen pretvarka:))Hm,vsechno mam jak houbu ,spacak je total durch :(
Pavlovo první pozitivní vyjádření tenhle víkend ;-)především díky organizátorům, páč jsem se tradičně jen svezla ;-) bylo to parádní, i přes menší nepřízeň počasí. už se těšim na Fatru :D
už se těším, až budu v horách. tenhle tejden se pos*** co mohlo. především k nám na školu přibyla další třída, rovněž čtvrťák, a chtěj mít maturiťák s náma. tzn. že musíme překopat dosavadní plány, změnit lokál a datum. a teď mě málem zabila kolečková brusle spadnuvší z police.nic, jdu balit :-)
tak uz jsem dobalen;-)) beru toho asi moc,ale radeji vice nezli mene;-))Je to tezky,ale snad to pujde:)) premyslim,zda brat super ponco ci horsi ponco :)) vahovy rozdil je 1 kg:)