Btw.: Dneska jsme se na prednasce Humanity bavili s kamaradem a doslo nam, ze o silvestru budou hory fakt praskat ve svech. Takze bych tenhle tyden fakt chtel koupit listky - kdo teda chce jeste jet?
[Tomas, 12:55, Ale mas nas rad]:Jojo, vsichni pracujou v latexu a pak mi nikdo neumi poradit jak cislovat ve wordu ;-)[Pavel, 12:59, Re:]:Vsak pockej, taky te to dozene! ;-)
[Petr, 11:31, Nemam Vas rad]: To by jsi si preci nelajsnul,ne? To by se mohlo otocit proti tobe :)Nicmene souhlasim, cislovani stranek je na dve veci. Proto jsem to psal pak v LaTeXu.
Zrovna ted tu silim nad blbym cislovanim stranek. Rozebiram aspekty financni krize, ale zakysnu na cislovani stranek... chjoo ;-)A mimochodem - nemam Vas rad ;-) Az na zuzku co mi cisluje stranky ;-)
Co,mokry stan tedka pouzivaji,jako studeny hadrik na hlavu:))Ty jo,tedka jsem cetl to info na Silvestra,zni to jak scenar pro horor:) ja bych radeji na kokorin na ten parek :D
[Pavel, 10:04, ..]:Hodne stesti preji. Takove studovani na posledni chvili je jiste na dve veci.Jinak jsem dnes koukal na diskusni server a cucel jsem, ze ve foru CVUT se uz resi zkouskove. muhahaha :D
Ha,jsem zjisitl,ze mam dneska ve skole testik,na ktery jsem uspesne zapomnel..tak jsem si udelal velkou kavu a uz x hodin do sebe drtim arabsky svet:)) chjo..neco na te pravidelne priprave bude:)