[Petr, 18:56, Re:]: vrrr! :-)Radim: jj, rovnou se můžeš přihlásit na Fatru ;-)ad místenky: to je fakt... v tomhle datu se možná nevejdem ani do tý uličky
[Máma, 18:15, Fatra]:Jinak me jeste napadlo - dovetek: mozna si tu zase neco malujeme a nebudou ani nromalni mistenky. Preci jen, tohle je datum kdy hromada lidi pojede domu a urcite o tom vi uz hodne dopredu a tak se taky zaridi. Takze mozna jsou cely tyhle diskuse bezpredmetny. Ale rad bych to zkusil, proto Vas ted honim ;-)
takže to je cena jízdenky + 4 éčka? tak to by asi šlo. jinak jsem si myslela, že při našem stylu cestování by se lehátka nevyplatily.ale hlásím se taky!
[Máma, 14:48, když už se tu řeší Fatra]:Jani, jizdenka stoji stejne, ale mistenka jinak - nevim kolik normalni mistenka, ale lehatko v 6tce stoji 6 Euro. A kdyz se od toho odecte cena mistenky, coz na slovensku kde jsou levnejsi jsou 2 Eura, tak se to vyplati.Cimz nadhazuju - zavazny rezervace, rad bych to zkusil co nejdriv koupit. HLASTE SE.
Zacal bych delat k akcim i pres int. mapy napr ..trasu v mape ci vyskovy profil terenu,co clovek ujde:)) ziska to pak na zajimavosti;-)) zkusim pak neco udelat;-)
[Zuzka, 15:45, Kravinka]:Je to fakt dobre;-) Neco jako ja po ranu,akorat ja bych tomu dal zvukovy podtext..jdete do ....:)) a pak by to ztratilo to kouzlo roztomilosti;-)
o kolik je dražší lehátko ve vlaku než normální jízdenka?a když jsou na spacáku v kolonce komfort dvě hodnoty, tak jedna je jakoby pro ženy a druhá pro muže? já jen jestli vydržim ve spacáku, kterej je pro ženy teoreticky (komfort) do -9
(Tom nebo Petr), tak to beru rychle zpet, protoze si mozna ja sama vezmu dva spacaky:)) Divala jsem se ted na netu na ten muj, co ma hodnoty (-9 a -15 extrem) a u toho komfortu maji v zavorce uvedeno: -2 zeny. Cha cha. To byste ze me meli ledovou spici kralovnu.
Jani, super. Tesim se na prohlizeni.Ad Silvestr - tak se omlouvam, rezervace na sneznice je asi mozna, napr. u Hanibala to stoji stovku. Takze bychom mozna mohli zacit kupovat lehatka a delat rezervace:)