co to tu nevidím?plány na silvestra na horách?máte ještě místo;)?
RadimPracovni
- 16:35 10.12.2009
Zdravim,ted mi doslo, mam na dnesek listek na Support Lesbiens do Lucerna Music Baru. Neni mi dobre, takze se tam nechystam. Nechtel byste ten listek nekdo? Kdyztak mi brnete, sem tak do 6-ti na roztylech a pak jedu pres centrum na Bilou horu, tak to muzu nekde predat. Koncert je od 9-ti.
[Tomas, 12:56, Re:]:Nic nebude :-)Btw.: jsi me inspiroval tim infem k botam a skocim k Meindlum na nakup pro revizi bot pred Silvestrem - koupim si novy tkanicky (protoze jak je kvuli voskovani vyndam, uz je tam nikdy nedam :-) a nejakou tzu sragoru na vycisteni gorace... [Honza, 13:31, Re:]::-D
[Zuzka, 12:59, Re:Ja chci stromy!!! stromy !!! stromy!!!]: Stromy jsou v kalíšku :-)Ještě jednou děkuji za knížku Andělé & Démoni, jak už jsem řekl Petrovi, musíme vědět, jaké kacířské knihy a s jakým obsahem budeme brzy pálit před kostelíkama :-)
[Zuzka, 12:38, jak jsme na tom s listkama na vlak]:Zatim nee... [Tomas, 12:28, Re:]:Treba Velkou Fatru vykaceli - je nizka, normalne by byla plna stromu. Pak tam litaj po ubocich laviny a buhvi co jeste to melo za nasledky, ale je tam krasne videt ;-)
Ja svoji ucast na Fatre rusim... byl jsem dneska zkusit par bot a do Silvestra je nesezenu(cel meindli me celkem nesedi)..chybi mi vicero veci,takze z technologickych duvodu,rusim zajezd do Himalaji na Slovac:)