Ja svoji ucast na Fatre rusim... byl jsem dneska zkusit par bot a do Silvestra je nesezenu(cel meindli me celkem nesedi)..chybi mi vicero veci,takze z technologickych duvodu,rusim zajezd do Himalaji na Slovac:)
[Tomas, 12:21, Re:]:Na Velky jsem jeste v zime nebyl ;-) A az uvudis ty krasny obly kopecky, naprosto nezalesneny,... ;-)))) Ale klidne s Tebou pojedu do Alp, nebo se napriklad muzeme sebrat a jet do Laponska,... nicemu se nebranim ;-D
[Zuzka, 12:15, Tak hurá]:Jen pockej do silvestra. Preci jenom je to skoro mesic.Edit: Jen me tak napada, proc jedeme opet na Fatru? :) Ja, jestli me pamet nesali, tak nekteri clenove naseho kontingentu prohlasili, ze je preci naprostou ztratou casu jezdit na ta sama mista? :D
Zpráva z portálu slovenské horské služby o podmínkách na Velké Fatře: Chodníky su pokryté snehovou pokrývkou s vrstvou okolo 10 cm. Pozor na namrznuté úseky.Jupíí.
[Petr, 21:11, Re:]:Presne tak. Relax.To vis, ze joo. Uzijeme si, jen co je pravda. ;) Jen doufam, ze to nebude dle toho, co jsi psal, tedy, ze by nam to pocasi spocitalo za cely rok