:D:D:D:D:DSkoda, ze ostatni necetli tu paralelni icq komunikaci mezi Pavlem a Petrem, kdy nam Pavel cpal furt tech 1500,- a Petr se mu to snazil vymluvit.
Ta tisicovka je za jizdenku zpatecni plus za lehatko smerem tam. Ale klidne mi, Pavle, muzes prines 1500. Byls to ty, kdo me natukl, jak si privydelat:o))Jinak na Slovensku budem muset dokoupit listek asi na hodinu jizdy vlakem do toho zapadakova, co tam jedem. Az tam mi to totiz odmitli prodat.
[Petr, 11:05, Re:]:tim ze si se narodil:)) Edit:Zuzko:mel jsem pro tebe k vanocum bonbonieru,ale tu jsem musel sezrat:D kdyz tu vidim ty castky ;-) penize dodam;-)Edit:Tomas uz visi na tom 10 metrovem kousku,vyskocil z okna a na Lukach maji o jednoho obyvatele mene :D
[Tomas, 09:48, Bre rano]:ja to pochopil,ze je to jeden smer..njn,chtel si lezmo,mas to lezmo:Dkor,kdyz normos jezdis za 5 kilo,jako nejlevnejsi moznost a tedka lezmo..tak si dokazu zpocitat,ze je to one way:D jedine,ze by to byl velky skup bonus:) ale pochybujuKdyby to bylo dohromady obe cesty,tak budu jedine rad...pac na Slovensku mas skupinu tusim od 7-8 lidi:) takze bychom jeli zas za litr;-)
Taky jsem vcera ponocoval, nicmene ne u internetu. Kdyz jsem se vracel nocni tramvaji sem nahoru na Sibir, byla to opet zajimava zkusenost. Takoveho opileho lidu vsude vukol.Zuzi: A je to i zpatecni, nebo jenom jednosmerna? (ta jednosmerna by me trosku mrzela)