tomanka byla na zápočtu z obchodu, takže nemohla hlasovat ani per rollam;)..to je moje studijní degeneracejá taky v sobotu nemůžu:/nestihla bych se dopravit doma teď jdu do kantýny, z toho pavlova návrhu zákona mi pěkně vyhládlo:)
Koukam, ze uz ti ta politologie leze poradne na mozek. :)Hezky jsi se nam tu rozepsal a prispevek asi milionkrat editovat :) Ja to videl, kdyz tu bylo pouze \" :) \" a tedka takova litanie.
[Zuzka, 11:07, Jo jasne]:mno muzes to dat jeste k ustavnimu soudu,ze volba nebyla v souladu s ustavou(predseda ust soudu jsem taky ja:)),ci zkus ovlivnit senat a vrati se to;-)) predsedu senatu delam ve volnych chvilich,ale o stret zajmu nejde;-)Jsme otevrena demokracie:D
:)Shrnme si to,prvni volba srazu dopadla takto..Predseda snemovny Pavlik,prednesl navrh zakona na popud nezarazene pani poslankyne Doubalove..o srazu ohledne Velke Fatrynedelepro navrh 4+(1?)jeden hlasoval protisobota:pro navrh 3+(1?)proti 1tomanka se zdrzela v posl . kantyne a nehlasovala:)Dle predsedy snemovny to vypada jasne,pripadne veto prezidenta,tedy me:)).. to muze vratit zpatky v k projednavani,ale musi byt pritomna kvalifikovana vetsina trekaru:)Edit: samozrejme pred mym podpisem,se k vyse zminenemu,muze vyjadrit taky senat (Honzik A Radim) :) ale muj podpis uz je tam:D
Lidicky, chci se zeptat, jestli by se neslo sejit treba i v sobotu? Pokud ne, tak to holt nechame na nedeli, ale pokud by to slo presunout, byla bych moc rada. Jak jste tedy na tom?
[Jane, 12:33, vsjo]:Nedele zni dobre. Jsem klidne pro.
Jane
- 12:33 15.12.2009
Zuzi, ty peníze už jsem ti hodila na účet, když jsem byla v bance. ad sraz. co neděle? jak to tak zjišťuju, tak to je pro mě do vánoc nejlepší možnost. pak ještě úterý, no :-)