To vis, ze jedou. Kdyz jedou v Praze, jedou taky u nas:o) A je mi taky lito vsech ruznych lidicek, co musi slouzit.Napr. nas lektor na AJ odleta dom 24teho. I kdyz nevim, jestli s CSA, v Britanii maji svatek asi az 25teho;)
[Zuzka, 11:38, Pavle, co botky?]:jsem tedka nebyl..vcera 2 zapichy..tedka nam profesor zmenil termin zapichu ze stredy na dnesek,tak se doma drtim ted..misto toho,abych na to mel jeste 24 hodin..grr)
Ja mam ze vcera tri velke puchyre na rukach. Dokonce mi jeden zalepili hnedka ve ksefte. Ale jelikoz ty botky nepotrebuju tak urgentne, tak jsem si radsi zadne neodnesla. 8micky mi tlacily na palec prave nohy a 8apulky se mi zdaly velke. A to jsem se do tech botek uz zamilovala....:(
Jani, to je mi Te fakt lito. Jinak treba ty penize za jizdenku ted neres, jestli nemas cestu do banky.Doresit bysme nejake veci urcite meli, otazka je kdy:(
Jane
- 9:46 15.12.2009
hele a nedáme nějakej plánovací sraz ještě před vánocema? abysme domysleli všechno, co potřebujem, a taky si to stihli koupit a zařídit (např. pojištění...)jinak se mnou bude teď trochu těžší domluva, páč mi shořel napájecí kabel k notebooku, který se tím stal nepoužitelný. a zjištění, že nový kabel stojí kolem tisícovky, mě moc nepotěšilo :-/ tak můžu na net jenom ve škole
Klasická hra akorát s mírnými modifikacemi a to místem konání... Na Příkopech..22.12. v 18:00 sraz pod Ocasem (pod tím koňským..)Každoročně pod záštitou DěSíRu.. Připojte se ať nás není málo..
no to je dobrá připomínka s těma sněžnicema. já na celé vánoce jedu dom, takže z brna se mi je nechce brát(musela bych platit za celý vánoce, což je balík). prosila bych moc někoho, kdo si je také bude zamlouvat,jestli by je mohl zamluvit a vyzvednout i pro mě?prosím prosím,dobrodince obdařím nějakým dobrým plánovacím revanžem:)
Mam uz zarezervovane sneznice na to nase lamani roku. A doporucuju to i vam. Nadelila jsem si pod stromecek taky nove navleky a nepromokave kalhoty (tedy to byl Luhacovicky jezisek). Sice by to chtelo jeste par dalsich veci, ale to zas casem ;)