jasně :o) pokud byste teda byli pro kavránu, navrhovala bych Choco Café v 17:00...návrhy, připomínky nebo změny už jen esesmkou, jinak vás budu čekat v Choco café ve určenou dobu
[Pavel, 11:41, Re:]:To ti tak budeme verit, Pavliku. To ti tak budeme verit :) Myslim, ze z tvych ust jsem takovato prohlaseni slysel uz tolikrat, ze se to neda brat jako berna mince.
v Kaficku? Pan se nam nedobre probudil? No to je mi zajimave:o)Jani, nemuzu si nerypnout, ale myslim, zes ten sraz navrhovala ty;) Ja jsem rozhodne pro neco nehospodskeho, takto pred Vanocema, takze klidne v kaficku.
Pavel+
- 10:44 18.12.2009
A co to dat proste v Kaficku at to neni yas pivo :)))
Jane
- 10:36 18.12.2009
Honza: tož všechno nejlepší :-)neděle: a kdo to vlastně organizuje? :-) nechcete někdo vymyslet, kam zajdem, a pak mi to poslat esemeskou? po dnešku se už na net nedostanu...
[Petr, 17:19, Muhaha]:Moment moment. To tady budeme zavadet manyry sezonniho obleceni,jo? Nic takoveho. Zadny Versace.... ja ci modrou :)) Jednou jsem si uz poridil bundu takove barvy, tak nebudu menit.
[Jane, 14:09, sraz]:dame si to na stojaka v metru..jeden kus a pujdem;-) nac si sedat..:)
Jane
- 14:09 17.12.2009
kam půjdem? dal by se ten sraz udělat třeba už v 5? já bych to měla tak akorát z práce a předpokládám, že Zuzce by taky nevadilo, kdyby to bylo spíš dřív než pozdějc
Mame tu minimalne 5 cm krasneho napadaneho snehu, koule uz z nej delat jdou. Toz co kdybychom sli na koulouvacku?? ;)Jinak tedy preji hezke pracovni zapoceni temer konce tydne.Co se tyce srazu - pocitam tedy s nedeli. Nicmene, co se tyce zimy a stanovani - zacinam se fakt bat, pac to opravdu vypada, ze ten nahore vyhovel me dlouholete prosbe - bude zatracena zima. Coz je pekne, kdyz clovek sedi doma v teple s grogem a ven nemusi. Nicmene ve stanu - to bude trosku jina pohadka.