[Máma, 23:06, MFOF]:A popřípadě aby dotyčný vyzvedl o dva lístky méně.. Ponevadž jsem zázračným způsobem vyhrála pro mě a mou zvířenu volné vstupenky..
připomínám, že ve čtvrtek jdeme na ten film... a v souvislosti s tím bych se chtěla zeptat, jestli by tam někdo z vás mohl dorazit nejpozději v 16:45 a vyzvednout lístky, jinak propadne rezervace. a já nejspíš budu ráda, když to budu stíhat na začátek filmů.
Ty jejich vicedenni kurzy me sice lakaji, ale tak relativne brzy po nasem, sice kratsim, kurzu tenhle rok bych asi jeste nesla. Rikala jsem si, ze treba tak za dva roky by se to hodilo zopakovat. Takze ve sleve vam ja nepomuzu:(
[Ena, 22:11, Re:]:Ad ZDrSEM - v podstate jak psala Zuzka, jeste k tomu dodam, ze jedna ta holcina co tam prednasi je od nas z Humanity a celkove to patri pod Prazdninovou skolu Lipnice. Co jsme videli na OTOBu, tak to maji moc pekne vedene, hlavne prakticke priklady.Na druhou stranu je tu ten fakt, na ktery si poukazala i ty, ze je to palka. Coz byl taky duvod, proc jsme na jare minuleho roku volili radsi dvoudenni kurz od Cerveneho krize, ktery muzu urcite doporucit. Stejne nakonec plati, ze je to o opakovani. Byl jsme vdecnej, ze jsme minuly tyden meli prednasku a nacvik, protoze clovek ma tendenci drobnosti zapominat, ale ty muzou byt v dusledku rozhodujici.
Petr:Jo, nastesti to uznal. Fakt netusim, co bychom tam tvorili, kdyby se chtel hadat, ze to nebyla jeho chyba. Asi bych mu v te zime jednu natahnul ab ylo by.Radim:To mas naprostou pravdu. Tady na to sere kazdej. Ale kdyby to bylo hnedle po padnuti zelene, my jsme tu zelenou \"chytali\" na posledni chvili. Uz tam minimalne pul minuty visela.
Rekla, bych ze vetsina iriadoru:o) Na OTOBu jsme meli moznost zazit akci ZDrSEMu na zivo a my s Petrem jsme tento ctvrtek meli kratkou praktickou lekci resuscitace a prvni pomoci se lektorkou ZDrSEMu:)Nad cimpak, Mary, uvazujes?