Ano! Toto je zbrusu nový den, přátelé! Slunce ještě nevstalo, čeká na vynoření z šedomodrého oparu, ale já věřím, že slunce již dávno září ve vašich srdcích! Ano! :-D
Pavel: Taky si myslim :)Jen je potreba se relativne rychle rozhodnout, kdo do toho jde, idealne behem tohodle vikendu. Dejte mi vedet. Budu sice o vikendu pryc, ale kdybyste meli cokoli reseni, zavolejte mi.
tome: sry,ze jsem neodpovedel..ale od 13 hod jsem byl na koleji a ochutnavali jsme vinko ...pak jsme metali kuzelky po chodbe a jezdili na horskem kole v budove,takze mi ver,ze nebyl cas:))Nejsem proti;-)) Tedka se omlouvam jdu spat...)jsem po vsech strankach vyrizen;-))prisel jsem s dirou na prdeli s 2 flaskama vina a hubou od rtenky,takze usuzuji,ze jsem byl i znasilnen;-) no,jak se rika,byl to dlouhy vecer:))
Jo, do toho bych sel. Konecne se clovek poradne vymlati. Jenom to chce polstar, ktery je mozny roztrhat. Dle ruznych videi, ktere jsem zhledl, je to totiz docela normalni stav vsech polstaru po pouziti. :)
Dobra, takze po komunikaci se vsemi hlasim, ze si mate rezervovat (!!) ten vikend 5. - 6. 12.Pojedeme po kopeckach, lesich a udolich. PRogram bude upresnen.
[Petr, 19:48, Re:]:Zkrátka hlava-nehlava mlátiš kolem sebe do davu (nejlépe peřovým) polštářem.. (Dříve čistě naše DěSíRovská) Akce pořádaná každý rok v Praze.. (fakulta artmanagementu na VŠE má např. účast v rámci předmětu Sociologie povinnou.. :o) http://www.youtube.com/watch?v=NNv5I5N3IJ4
Vím, sic trošku dopředu.. Ale každý povině do deníčku zaškrtnout 17.prosince... Polštář pod bundu a v 19:55.. Pod Orlojem... Nejlepší způsob, jak se zbaviti agresivity nabyté za poslední rok.
[Zuzka, 08:28, Re:]:Ja to nakonec na tom compu uchodil, ale pri plne diagnostice jsem zjistil, ze ten hdd odchazi (generuje vadny sektory docela rychlym tempem). Tudiz, jako by to nefungovalo cele.