http://www.tikdotanci.cz/buynothingday/27.11.-pátek; Capture The Bag; městská hra v centru Prahy; dva týmy (Tesco, Lidl)si kradou své igelitky.. Jak to dopadne? Záleží na tobě. Sraz v 17:15 na Střelečáku(start v 18:00).. Pojďte podpořit DěSíR..
Jinak Petr opravdu vytuhl v loznici, sotva se jeste obleceny a s brylema natahl do vodorovne polohy:-). Perinu pretazenou jaksi divne pres hlavu. No byl to pohled;)
To je krasne, co cloveku dovede zkazit naladu. Ja jsem ti uz nabizela, at jdem spolu na stenu, kdyz Petr nebude mit cas a myslela jsem to vazne. Cili nabidka stale plati.On dnes leze asi kazdy druhy, no. Podivej se na me;)Jinak soukrome si myslim, ze neni nutne, abys umel vse, co umi i ona. O tom to prece neni...
Hm,ja byl na caji s buchtou a taky leze,se poseru..;-)to tedka musim taky;-)) Hele,kolik chcete za kurz,kdyz me to naucite?:)Musim si udrzet dominantnejsi postoj,takze musim lezt lip nez ona ;-)) preci me neprechcije:)
[Petr, 22:37, A vite]:Jako prvni jsem se chtel zeptat, co jste na te posteli delali, ale pak me tato otazka presla, pac mozkova predstavivost zacla pracovat...Clovek by se nemusel dozvidat soukrome veci. ;)
co by bylo nejhorsi? Kdyby ten vklinnec zustal pul metru nad zemi ;-)Jsem unavenej. Dal jsem si pulhodinou teplou sprchu a ted usnu a budu spat asi sto let ;-)Jeste jednou diky za zazemi a omlouvam se Pete a Jane za ranni probuzeni, ale ta postel proste udelala ranu ;-)
Jeste jednou diky Radime za pozvani. Mate to u vas fakt pekne. Vecer byl moc fajn, skoda jen, ze jsme to relativne brzy zabalili (ale to si kdyz tak vynahradime na nejake pristi akci:)) Dobrou noc a krasnou nedeli vsem!