Dneska uz je vsechno kultura. Vezmeme-li si na pretres treba bakterie, tak tam je to tez kultura. :) I kdyz je pravdou, ze bakterie nechlastaji tolik, co Pavel.
11:57, Re:]: LOL :-D To jsi mne rozesmál, neplazím se po bytě a nebliju na koberec jako někdo a nepíšu mámě, aby přišla rychle domů z práce starala se o mně :-D
[Honza, 11:29, Kuk :-)]:ano,v tom si prebornik ty,pac nikdy nepoznas miru ;-)) ja piju vzdy jen kapicku ;-)Zuzka: ano,rano pojedu domu prvnim metrem ;-))
[Zuzka, 09:10, Vsjo]: Má to něco do sebe. Šel jsem spát taky dřív, krátce po jedné hodině a hle, vidím světlo! :-)[Tomas, 21:37, Na** boots]: Na výměnný obchod se budou hodit :-)
MarianaTibet zni pro me taky dobre, ale myslim, ze ten ctvrtek mame s Petou prvni pomoc. Takze jsem spis pro ten Trekking v NepaluTomas Tak to moc gratuluju. At slouzi botky \"dorobotky\".Jinak dobre ranko vsem. Slunicko sviti, je krasne. Zda se, ze jit spat v sedm vecer neni vubec spatne (s ohledem na naladu nasledujiciho dne).
[Ena, 19:58, Tibet]:Jsem pro ten prvni, jen nejak zjistit, jestli to nebude skolstvi :-)[Tomas, 21:37, Na** boots]:Dobra vyber, dobra... uz jsi mel mineralku? :-)
To se vam musim pochlubit, dneska jsem udelal zase jednou kauf a poridil jsem si poradne trekovky Meindl Island Pro. Posledni pul hodinu jsem stravil voskovanim, tak pevne verim, ze me nyni jiz nezklamou a vydrzi poradne par let.
Dobre.. Budu to tady dale spamovati dalsimi akcemi.. Tema: Mysleni a kultura Tibetu - Tibet jako posvatna krajina , ctvrtek 26.11., 18:30, centrum Potala... ,,Přednáška s promítáním Zuzany Ondomišiové vás zavede mezi tibetské poutníky, přiblíží staré tibetské mýty a legendy. Seznámí vás s původním tibetským náboženstvím – bönismem a s počátky buddhismu v Tibetu. \"Nekdo ?
[Tomas, 08:15, Re:]: Však jsem o učení nic nepsal, jde o to tam přijít, něco přečíst, přeložit a jít do Oázy :-) A teď dva trumberové hrabou ve skříňce kabelovky na chodbě tesně před našima dveřma. Co nesnáším, když potřebuji odejít a nějací holomkové se motají v prostoru, kde se musím postavit, abych za sebou mohl zamknout dveře.
Na webu Rybanaruby mají lakadlo na Trekking v Nepálu (info prý doplní později), ale na stránkách manastenepal.cz (coz je to sdruzeni, kt. ma mit prednasku) pisou, ze tematem bude NEPÁLSKÉ ŠKOLSTVÍ A KULTURA. Tak ted je otazka, co z toho je zavadejici. Na Trekking bych sla, ale na školství už asi ne.