[Honza, 11:27, Re:]:Mno,Misa az se rozsedi,tak nikam nepujde a pujdes s Milus sam ;-)i kdyz cely den by me to taky nebavilo na chajde,tak se mozna pripojim ;-) ale vstup mi zaplatis:)Zuzka:dik,Vam taky pokud mozno hezky vikend...
[Zuzka, 10:39, Tak co přátelé..]: Pokusíme se nezklamat a užít si pobyt na Broumovsku plnými doušky :-) Ale na ten klášter se těším moc, možná je to jenom náhoda, ale ve čtvrtek se v Břevnovském klášteře hodně mluvilo i o Broumově a hle, o víkendu se tam shodou okolností podívám. Pavla to sice příliš zajímat nebude, když tak počká někde v hospodě... :-)
..s (téměř) načatým víkendem? Nějaké zajímavé plány (nám se ten náš nejzajímavější odsunul...:-()edit:Ha a teď mi došlo, že Pavel s Honzou jedou na pařbu na chatu. Tož si to tam užijte!
[Zuzka, 16:55, Hurá]:Tak jsme se nezasukovali, ale vime jak se obesit ;-)Nemel jsem uplne duveru pri skoku z kone pri Zuzcinem jisteni jen pres osmu :-D
[Petr, 01:09, Prestupek]:Že tě rovnou příslušníci nenechali převézt na jiné specializované pracoviště, vysmátého hříšníka tam dozajisté ještě neměli... Jen škoda, že ti tu fotku nemůžou dát, třeba aby sis připomínal, jak velký zločin jsi spáchal a i my se mohli pobavit.