Tak otevru rano doma mail a ze pry mam u Zuzky listky do divadla na 30.10. To je patek a chtel jsem jit do hospy. Zajimave zjisteni, ze jdu vlastne do divadla.
Tak otevru v praci mail a ze pry si mam vyzvednout listky do divadla na 30.10. To je patek a chtela jsem jet domu. Zajimave zjisteni, ze jdu vlastne do divadla. Peťo, jdeš 30tého do divadla:o)
jo, je tu nejak mrtvo. Ale s tim mo neudelame, ze? :)A ti steno-lezci (mel jsem chut napsat neco jineho, ze neuhodnete co?) se jenom vytahujou, ze pry neco delaji.Hec, ja byl vcera plavat a nejaka humusacka corka mi vzala bryle :((
Jee, jak na ty krasny fotky koukam, hnedle me to zahreje u srdce.K te dnesni zime - kdyz si predstavim, jak nam tam posledni den v Instanbulu bylo neuveritelny vedro, ze jsme stravili vetsinu dne ve stinu stromu, nechce se tomu ani verit.
Vzdyt pisu, ze je ignorant. On vubec netusi, jaka tu byla zima. Ruce, nohy, cumak - vsechno ma na kost zmrzle, ale on o tom proste NEVI!!!! To je na tom to smutne:(horor: jo, tedka bych se nechtela brouzdat venku parkem... mlha jak u rakosnicku..