Povídala kráva krávě: \"Neruš, čtu si skripta právě! já jsem totiž chytrá kráva a studuji v Plzni práva. Až tam přijdu čtyřikrát, budu dělat doktorát!\" Druhá kráva na to vece: Doktorát , ten získáš lehce, ba i diplom dostaneš- ale krávou zůstaneš!\"
byla, aby byl volej jen na hodku od sedmi a tim vam zbylo furt stejne casu na tu hospudku;)Dachstein - nikdo se tu nechce zrusit (a snad to tak ani nedopadne), hlavne se neco noveho naucit.
Koukam, ze se chcete poradne zrusit. Jen tak daal!!! :)Ja jsem po poslednich Tatrach zjistil, ze na ferraty (proste jakekoliv hodne prevysujici se tury) nemam :((( Kolena v prdeli. ach jo
Zuzi: Jak nabidka? Ja si takhle vecer nic nedomlouvam, takze jsem pak uplne free a ready.Zaver: Wally, od sedmi, 2 hodky. Jdu tam zavolat a zarezervovat!!!
Takze se hlaste, kdo chcete na wally od sedmi (jak rikam, driv nemuzu, proste chte nechte musim neco udelat a Zuzka ocividne taky ne) a piste, jestli to chcete na hodku aby bylo vic casu an hospu nebo na dve. Jsem pro dve hodky od sedmi.
[Zuzka, 15:45, Wally kompromis]:A chce se nam tam kvuli hodce tahnout?:) nic ve zlym,ale ta hodka nez natahnem sit,protahnem siji atd..tak hra je skoro u konce ;-)
Ano,ja jsem taky v klubu HZZN(hnuti za zachovani nadpisu) mam uz jednoho clena jisteho a to Morvena ;-)Navrhuji sraz na Vysehrade,kazdy at si prinese rezne a strelne zbrane a uvidime,ci hnuti vyhraje:)
Tak vida, to mi nedoslo, ze ve ctvrtek chcem vecer hned odjet. A ve stredu mam volejbal, takze budu rada, kdyz se stihnu nejak sbalit. Sakrys, uz me to stve, ze se nikdy nepripojim...
Sobota rano: V sobotu nehodlam vstavat v osm, kdyz se za cely tyden nevyspim.Cas:Jsem rozhodne az pro sedmou, navic do te hospy se mi ani nechce, tak nevim, proc bych mela kvuli hospe ustupovat... Ale jestli se tu budem jeste jeden cely den hadat, tak asi volno mit nebudou ani v sest ani v sedm:(Hlasy: Ja chci hlasy dva, aby me bylo aspon nekdy slyset (viz HZZN) :o)
[Pavel, 15:16, Re:]:Si pis, nejsme zadny ranni ptace!! ;)[Ena, 14:50, AL-FILM]:Vypada to super, jak je v tom exotika, tak to je neco pro me :-) Bohuzel pristi tyden vubec nestiham. Mam nejaky povinnosti a koncem tydne frcime na Dachstein, takze budu v poletu :-(Jinak z te nabidky jsme videl Paradise Now a bylo to tusim dobre, takze kdyztak doporucuju :-)