Koukam,ze je to tu samej lunetic,sama pestra kosile..toz mam taky jednu,tak se spojime s nasimi zapadnimi prateli Jelikoz mi zas nefacha odkaz,tak aspon link: http://www.youtube.com/watch?v=4IbPGxYWS_k
Tom: to je skoda, ze nepujdes.Petr a Radimova kosile: Mne se nahodou fakt libila. A byla houby ruzova, takze na lososa muzete zapomenout.Honza: Jsi byl u holice?
[Petr, 01:21, Sakra]:Nikde se neprobirala. Ale Radim ji nosil na zkousky a tvrdil, ze je to merunkova. NO a je to lososova jak vysita :)Tudiz, nekdy jej pozadej, aby v ni prisel do hospudky.
[Radim, 22:45, Re:]:Ne, nemam. tedy mam, ale cekam jeste na kontakt od jednoho clobrdy. Coz asi ale stornuju, pac jsem mrkev.Muhaha. tak to te lituju. Ale zase vyuzijes tu svoji lososovou kosili :D promin, ale tohle mi nedalo.
[Zuzka, 22:22, Vsjo]:Osobne bych byl urcite pro, ja tak jako tak pojedu rovnou z prace, protoze na otocku domu se mi drandit nechce. Vstup s IT vyzbroji je doufam povolen :D
Tomas: tak drzim pesti, at to, co na Tebe leze, vyzenes jeste v tydnu a o vikendu mas pokoj.Radim: jeste jsem o tom ani neuvazovala. Muzem se dohodnout, jak posledne, ze se slezem hodku predem a trochu pokecame..