DAmy a panove, ne, ze bych vam chtel kecat do diskuse, ale probuh (tedy tohle je hlavne pro Pavla) musite psat za kazdym slovem smajlika?? Treba viz Pavluv prispevek o 3 dole.. to se pak ani neda cist. :)Ale jinak vzhuru dobitvy.
[Zuzka, 13:28, dneska je to takovy smutny:) ]Jiste ;-)) ten cerveny puntik byla vyzva;-) zmacknout,ci nezmacknout:)) Musis to brat tak,ze mocnosti by se vymackaly ze sveta a Bohemia by byla tedka pres celou Evropu :)
a popsat ten mezinarodni system za te doby (stud .valky) ;-) coz je pohoda :) jestli nejake obdobi po valkach mam nastudovany,tak prave toto;-) tak snad to nejak pujde sepsat..jen musim vytvorit nejakou kostru :)Ad: Honza: jo,ale dneska se to vsechno resi az moc od stolu v te dobe bylo fajn,ze si aspon vyhrozovali a sem tam sestrelovali lode atd :) dneska je to takovy smutny:)
[Zuzka, 12:38, Pavel]:vicemene i jak jsem vcera pravil v hospudce,ze bych chtel jak ten konflikt a jak to ovlivnuje politiku dnesni doby..tak mam presne to..reflexy na dnesni dobu ;-)
Super. Je videt, ze staci, aby v tematu prace bylo slovo valka:) a jsi happy. Takze sis nakonec vybral z nabizenych temat. Fajn, ze ti to slo takto na ruku. Ma to tema taky nejakou blizsi specifikaci?
Po dlouhem rozvahani mam konecne tema bakalarky :) A jsem rad..mam Studenou valku,vicemene tema ktere jsem chtel! JUPIII :) valka,destrukce,60 leta:) super:) nemusim se s*at s bipolarni politkou na Novem Zelande,komparaci systemu apod sragorama:) Su Stastny ;-)
Ale polovinu jsem mela dobre:) Diplomku mi prosim nepripominejte. Teprve vcera mi tak nejak skutecne doslo, ze to nebylo peklo jen pro me, ale taktez pro meho spolutrpitele:(
Byl jsem připravený pomalu odejít na přednášku, ale zjistil jsem náhodným nahlédnutím do rozvrhu, že v tuto dobu se žádná přednáška nekoná, teprve od 18.00 jsou Duchovní proudy literatury 19. a 20. století.Takže se zase mohu převléknout zpátky do pyžama...