Diskuse Diskuse

Honza  - 14:46 12.10.2009

[Tomas, 14:24, Smajliky]:Svět před smajlíkemPřed dvaceti léty slovo smajlík vlastně nikdo neznal. Internet v Československu nebyl, emaily se nepsaly a mobilní telefon byl také v plenkách a to ještě nikoliv u nás. Jediným místem, kde jsme se mohli projevit, byla pohlednice či dopisní papír. Z tohoto všeho plyne názor, že bez používání smajlíků to byla doba temna, nijak zvláště veselá doba.Smajlík, fenomén dobyUplynulo dvacet let. Lidé prakticky přestali posílat pohlednice a stal se pro současníky anachronismem. Výjimku tvoří pouze cestovatelé do vzdálenějších zemí, odkud se vyplácí již pohlednici poslat svým známým. Na scénu vstoupil internet a s ním všechno ostatní. Žijeme v době, kdy si lidé píšou nejintenzivněji. A nastává okamžik pro smajlíky. V textu mnohdy těžko může vyplynout skrytý význam, třebaže určitý text je psán lehkou formou a nemá se na něj pohlížet nikterak vážně. Vtip bez smajlíků může totiž napáchat mnoho škod ve vztahu mezi lidmi. Bez smajlíků může být nepochopen a události jdou zcela jiným směrem. A protože každý uživatel internetu chce být veselý a hýřit vtipy, musí k tomu používat odpovídající množství smajlíků a vyžaduje-li to situace, použít i deset smajlíků v jednom souvětí, aby nikdo ze čtenářů nebyl rozrušen.Smajlík zkrátka do textu patří a mnohdy může nahradit i celý text.Například: Chci zabít Tomáše :0) - tady vidíte, že to není myšleno úplně vážně, je tam totiž smajlík. A teď: Chci zabít Tomáše. - toto suché konstatování může být varováním, že je čas zdrhat.Smajlíkům Zdar! :-)
Pavel  - 14:27 12.10.2009

[Tomas, 14:24, Smajliky]:Zajimavy dodatek,ale ver mi,ze uz je to automatika:))
Tomáš  - 14:24 12.10.2009

DAmy a panove, ne, ze bych vam chtel kecat do diskuse, ale probuh (tedy tohle je hlavne pro Pavla) musite psat za kazdym slovem smajlika?? Treba viz Pavluv prispevek o 3 dole.. to se pak ani neda cist. :)Ale jinak vzhuru dobitvy.
Pavel  - 14:19 12.10.2009

[Zuzka, 14:02, Bohemia pres celou Evropu]:;-)) ten titul je vskutku zajimavy ;-)
Zuzka  - 14:02 12.10.2009

A za techto priznivych podminek by sis rekl, ze ta politika prece jen stoji za to to zkusit a zaverem bychom Te titulovali Nas Majestate, vid?:)
Pavel  - 13:35 12.10.2009

[Zuzka, 13:28, dneska je to takovy smutny:) ]Jiste ;-)) ten cerveny puntik byla vyzva;-) zmacknout,ci nezmacknout:)) Musis to brat tak,ze mocnosti by se vymackaly ze sveta a Bohemia by byla tedka pres celou Evropu :)
Zuzka  - 13:28 12.10.2009

Boze:)Za to tehdy se to toho asi dobre bavili a bylo veselo:) Zmacknu ten cerveny knoflik ted nebo az po obede...:)
Pavel  - 13:07 12.10.2009

a popsat ten mezinarodni system za te doby (stud .valky) ;-) coz je pohoda :) jestli nejake obdobi po valkach mam nastudovany,tak prave toto;-) tak snad to nejak pujde sepsat..jen musim vytvorit nejakou kostru :)Ad: Honza: jo,ale dneska se to vsechno resi az moc od stolu v te dobe bylo fajn,ze si aspon vyhrozovali a sem tam sestrelovali lode atd :) dneska je to takovy smutny:)
Honza  - 13:03 12.10.2009

[Pavel, 12:09, tralala]: Hlavně na závěr tam uveď, že tenkrát to stálo všechno stejně za prd jako dneska :-)
Pavel  - 12:57 12.10.2009

[Zuzka, 12:38, Pavel]:vicemene i jak jsem vcera pravil v hospudce,ze bych chtel jak ten konflikt a jak to ovlivnuje politiku dnesni doby..tak mam presne to..reflexy na dnesni dobu ;-)
Zuzka  - 12:38 12.10.2009

Super. Je videt, ze staci, aby v tematu prace bylo slovo valka:) a jsi happy. Takze sis nakonec vybral z nabizenych temat. Fajn, ze ti to slo takto na ruku. Ma to tema taky nejakou blizsi specifikaci?
Pavel  - 12:31 12.10.2009

[Tomas, 12:19, Re:]:Ano,jsem radikalni mirotvorce s jemnou dusi basnika ;-)
Tomáš  - 12:19 12.10.2009

[Pavel, 12:09, tralala]:Gratuluji. Je videt, k cemu te srdce tahne. Destrukce :D
Pavel  - 12:09 12.10.2009

Po dlouhem rozvahani mam konecne tema bakalarky :) A jsem rad..mam Studenou valku,vicemene tema ktere jsem chtel! JUPIII :) valka,destrukce,60 leta:) super:) nemusim se s*at s bipolarni politkou na Novem Zelande,komparaci systemu apod sragorama:) Su Stastny ;-)
Honza  - 12:04 12.10.2009

[Tomas, 11:49, Re:]: Vždyť jo, klidně pracuj, moc ti to přeju. Práce zoceluje tělo a šlechtí ducha :-)
Zuzka  - 11:52 12.10.2009

Ale polovinu jsem mela dobre:) Diplomku mi prosim nepripominejte. Teprve vcera mi tak nejak skutecne doslo, ze to nebylo peklo jen pro me, ale taktez pro meho spolutrpitele:(
Tomáš  - 11:49 12.10.2009

[Honza, 11:49, Kuk :-)]:Zadny takovy. Pracovat, neflakat se!!!
Tomáš  - 11:49 12.10.2009

Tak aspon, ze se ti to libi. Tyjo, to me pripomina moji diplomku. to byla parada, fungovalo to, trpaslicci behali.. :)))
Honza  - 11:49 12.10.2009

Byl jsem připravený pomalu odejít na přednášku, ale zjistil jsem náhodným nahlédnutím do rozvrhu, že v tuto dobu se žádná přednáška nekoná, teprve od 18.00 jsou Duchovní proudy literatury 19. a 20. století.Takže se zase mohu převléknout zpátky do pyžama...
Petr  - 11:15 12.10.2009

[Tomas, 11:06, Petr:]:Ale joo, zatim jde. Zjistil jsme, ze me to celkem bavi kdyz mam nejakej cil ;-)