..muze byt treba zalozeni iriadorskeho zpevniku (budu dale rozsirovat). Od vsech clenu iriadoru se oceka, ze na pristi akci budou znat slova tak rikajic Jak kdyz bicem mrska. Ti, kteri jsou navic postizeni hudebnim sluchem, budou umet i melodii.
Tom: Promin. Ale vem si, ze mozna to neni tak daleko od pravdy. Tys tam nastoupil a mas ambice udelat ve vecech poradek. Cimz se vlastne odkryje binec;)
:)) to je dneska prima den ;-) Petra:a pokud s bude varit ,dal bych si zebra a pudink,dekuji mnohokrate ;-) a stenu z technickych duvodu vynecham :) kolmy veci nemusim po jidle :)
Ahoj procesupostupujícím, válejícím či učícím:)ráda bych s vámi zase něco podnikla, protože už jsem vás neviděla dvěstě let, tak co říkáte na to příští neděli zajít na stěnu a pak někam do hospůdky, nebo kdyby mi někdo poskytl kuchyň i vám ráda uvařím:) Je to neděle 18.;)
Jeeeje, to je paradicka. Na tu uz jsem, chuderu, uplne zapomnel. Ale, ze nam dala zabrat, mrska jedna. Nicmene to stalo za to. Nyni jsou na jejim miste okurky ;))