.. z dnesni anglictiny. 4 instance soudu zahrnuji okresni, obvodni, nejvyssi a jake sakra jeste soudy? Ale anglicky to umim (district, regional, high, supreme:))
[Tomas, 08:41, Nechat se mlatit...]:spis muzi maji vice jemnych partii,ne?:) Zensky,kdyz spadnou,tak je to aspon katupultuje zpet na nohy ;-)[Tomas, 08:42, Pondeli]:Njn,to se nesmis nechat honit po lese,kdyz vis,ze dalsi den vstavas ;-)) Takovych pondeli jeste zazijes ;-)
hmm, takze vy se tam doma mlatite, jo?? Petre, Petre. To jsem si o tobe nemyslel...nebo ze by to bylo umyslne a s radosti na obou stranach? :DJinak damam byla vesta vnucovana, aby kryla jemne partie, jenz by nemely byt vystaveny narazum.
Tak ja bych si vestu asi urcite brala. Sice mam vzdycky radost, kdyz po vikendu v horach nebo na vode vidim na nohou sem tam modrinku jakozto dukaz, ze se neco delo. Ale nechat se mlatit dobrovolne - brrr. (to leda tak doma;))
pardon za to osloveni \"socky\". Nejak mi to ulitlo v te euforii a zaroven napeti. Doufam, ze to brzy prejde. Do te doby omluvte mou celkovou napjatost a tim i agresivitu. :(
[Radim, 21:41, Re:]: Jistě, noční tramvaj má svou poetiku. Zvláště pak, když nemáš tušení, jestli tě ten co stojí nad tebou, stihne poblít teď anebo tesně před I.P.Pavlova, kde hodláš přestoupit na autobus :-)
Petr: to vis, ja jsem nadsenej ze vsech moznych akci, kde se clovek vybije. Pac mi to zacina schazet.Nicmene, jestli neco prichystas, budu se tetelit blahem.Honzik: noo, vsichni si tam brali \"neprustrelne\" vesty k te kombineze, co ti pujci, aby je to nebolelo.. tfuj tajbl. Takova srabarna, to proste nelze. :) Takze me telo zdobi par poradnych modrin. Vetsinou to odnesl bok, zada a ruce.