[Zuzka, 19:19, Vikend aneb co jsme delali pro sve zdravi]: Ou, to tedy musel být kouzelný víkend :-)[Tomas, 18:40, Paintball]: Vítej doma, tak kde všude tě postřelili? :-)
Ja jsem cely vikend sedela doma na zadku (resp. letala kolem vany s pradlem, atd atd). Pro sve zdravi jsem timto \"lenosenim\" urcite udelala dost;)Btw. Jsem rada, ze sis to uzil.
Honza: Aspon jsi si rozsiril obzory v oblasti sociologie nocnich dopravnich prostredku :-)Mama: Bych te z fleku zabil :-)Tomas: Vitej zpet. Btw.: Chtel bych zazit akci, z ktery by jsi nebyl nadsenej ;-) Asi ti nejakou prichystam :-D
Dekuji. Musim rici, ze to bylo fakt narocny. Nastesti jsem chytnul bezva partu na to, ze se hralo fakt intenzivne a porad. Nekteri jiz tak nadseni nebyli, ale coz :)
hele, vem to z tý lepší stránky... kdybys jel autobusem, dorazil bys dřív, dneska bys určitě nezaspal a kazil by sis den v práci ;-)btw, v lednici tam máš ten guláš :-)
[Máma, 17:38, Re:]: Víš, možná ti to ještě nikdo neřekl, pravděpodobně budu asi první v pořadí, kdo tak učiní v tvém vlastním zájmu, abys mohla oslavit po čase i veselé třicátiny, než se tě někdo pokusí za dole zmíněných okolností přiškrtit :-) Říct mi tedy, že jsem se od tebe mohl dostat domů snažší cestou (autobusem), je dosti neuvážený a nebezpečný krok. Skutečnost, že jsi ještě naživu, je jenom důsledkem vzdálenosti mezi námi. Jinak bych teď kopal jámu... :-)
Toz se vratilo hrosi komando z paintballu. Naprosto vyborna hra, intenzivni 4 hodinky a jsem uplne mrtvej.Co vy, socky, co ste delaly pro sve zdravi? :)
[Honza, 12:44, Kuk :-)]:ROFL :Dad rytmus: měls přijít do práce, tam bych ti to vysvětlila, a ne se flákat doma :Pmimochodem, včera jsem ti zapomněla říct, že od nás jezdí noční autobus na Pankrác O:-)
Otázka masa zůstává nadále otevřená. Ale jsou tu i další otázky, jimiž vás mohu obšťastnit. Nikdo mi u baru nevysvětlil, co je to rytmus, doba a takt. Takže, prosím, přátelé, nyní máte možnost ukázat své kvality :-)Jinak už příště nechci mezi 2-3 hodinou ranní přejíždět sám noční Prahou. Tyto vyhlídkové okružní cesty tramvají ve společnosti směsice pochybných spolucestujících, jako třeba jakýsi tmavý \"Mára\" v bílém, který si cestu zpříjemňoval zaujatým prohlížením dolarové bankovky a s konstatováním ženomuži, že je na bankovce napsáno \"jack\", nejsou zrovna mým koníčkem.
Myslím, že ledničku po dnešní noc uchová přede mnou v bezpečí. Teď jsem dorazil domů. Stalo se totiž něco, s čím nikdo nepočítal. Dědeček se vrátil... :-)